Drama v zákulisí StarDance: Televize mazala výzvy k hlasování pro Tomicovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drama v zákulisí StarDance: Televize mazala výzvy k hlasování pro Tomicovou!

Pavla Tomicová na finále StarDance
Pavla Tomicová na finále StarDance (Profimedia)

Pořádné drama se odehrávalo před včerejším finále StarDance! Internetoví specialisté totiž už od poloviny týdne odmazávali ze sociálních sítí soutěže výzvy k hromadnému hlasování pro Pavlu Tomicovou (56).

„Bylo jich hodně a proto jsme se rozhodli je dávat pryč! Navádění k hromadnému hlasování jen pro jednoho finalistu, je prostě nefér,“ řekl Nedělnímu Aha! zdroj ze zákulisí StarDance. Podle něj takové chování fanoušků v případě dalších dvou finalistů, herce Jiřího Dvořáka (51) a olympijského vítěze Davida Svobody (33), nezaznamenali. „U Pavly ty výzvy k hromadnému hlasování neustále přibývaly, pravděpodobně šlo o organizovanou akci,“ dodal zdroj.

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
valduk
20. 12. 2018 • 10:31

Co k tomu dodat? Nevolnická lumpenproletářská čecholůza, která si dokoulela žvanila Miloše na lumpenhrad a opičáka Bureše do strakovlády, jako hovnivál svou hladovou, smrdutou avšak prázdnou a prolhanou estébáckou kuličku, si navrch ještě dovalila prasnici Tomicovou do finále Superstár!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.