Vypukne seriálová smršť! Na co se můžeme těšit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vypukne seriálová smršť! Na co se můžeme těšit?

Seriál: MOST!
Seriál: MOST! (Foto ČT a Nova)

Maraton čeká všechny milovníky seriálů. Ve druhém lednovém týdnu se rozjedou nové díly hned čtyř, a k tomu se objeví ještě jedna žhavá novinka. A u té se bude brečet smíchy...

Den: Pondělí 7. ledna Seriál: MOST! Stanice: ČT 1

Česká televize přichází s novým originálním osmidílným komediálním seriálem o životě na okraji společnosti a s nadsázkou si bere na paškál xenofobii či nesnášenlivost. Hlavní hvězdou je Martin Hofmannn (40) coby Luděk Říha, který ztratil práci, dluží šéfovi místního podsvětí, jeho bývalá si vzala Němce a syn Tonda se za něj stydí.

Den: Pondělí 7. ledna Seriál: Rapl II Stanice: ČT 1

Hned po Událostech startuje první ze třinácti nových dílů oblíbené kriminálky, kdy je Hynek Čermák alias major Kuneš opět v nesnázích. Dočasně si mimo službu přivydělává jako soukromé očko. Ale nebyl by to Kuneš, aby se banální sledovačka nevěrného manžela nezvrtla v sérii mrtvol.

Den: Pondělí 7. ledna Seriál: Ulice Stanice: TV Nova

Hned od pondělí startuje nová série nekonečného seriálu, který přichází i s novou postavou barvoslepé učitelky Magdy v podání manželky Hynka Čermáka (45) Veroniky Čermák Mackové (25), která zamotá hlavu hned dvěma chlapům najednou.

Ostatní novinky najdete v tištěné verzi Aha!

Ulice: Binar vyznává Veronice lásku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
6. 1. 2019 • 09:16

No nazdar. Na seriály se nedívám vůbec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.