Pavelka ve Specialistech: Po 39 letech opět přepadl benzinku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavelka ve Specialistech: Po 39 letech opět přepadl benzinku

Ondřej Pavelka
Ondřej Pavelka (Karel Kopáč)

Zpět na místě činu! Muž s punčochou, který v Malém pitavalu z velkého města přepadal benzinovou pumpu stále dokola, byla role, která ho před 39 lety proslavila. V zatím posledním díle seriálu Specialisté se k ní Ondřej Pavelka (65) vrátil.

V epizodě s názvem Nouzová operace vyměnil punčochu na hlavě za kuklu. A hlavně přitvrdil – nejen, že zastřelil pumpaře, ale dokonce postřelil i doktora ze záchranky. Drzý zlodějíček z Pitavalu, který proslul hláškou – Dědku, tak už jsem tady zase! – byl proti němu vlastně lidumil... Právě tato role ho nejen proslavila, ale také výrazně vstoupila do jeho života. „Ještě než šel díl do vysílání, tak někdo na Evropské třídě stejným způsobem udělal asi tři pumpy,“ prozradil už dříve herec. „Kvůli tomu jsem pak byl dvakrát vyslýchán kriminální policií, protože popis seděl hodně na mě,“ zavzpomínal Pavelka.

Specialisté: Jak to Evě Leimbergerové sluší na skejtu?

Video se připravuje ...

Šafařík: Ze Zločinů zločincem

V roli Pavelkova seriálového syna a spolupachatele přepadení benzinky mohli pozorní diváci poznat Denise Šafaříka (27). Policejní agent Nováček ze Zločinů Velké Prahy se tak z vyšetřovatele stal zločincem.

Specialisté: Hvězda seriálu Ulice Kryštof Rímský ve zcela jiné roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
5. 5. 2021 • 09:54

Ondřej Pavelka je mi tak děsně protivný, že okamžitě přepínám když tu jeho obarvenou hlavu v televizi vidím Omlouvám se jeho fanynkám, ale musela jsem to napsat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.