Hvězda seriálu Krejzovi Blažek: Radikální rozhodnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda seriálu Krejzovi Blažek: Radikální rozhodnutí!

Filip Blažek
Filip Blažek (Foto FTV Prima)

Bývalý představitel princů a krasavců z pohádek a hvězda seriálu Krejzovi Filip Blažek (45), se rozhodl pro radikální změnu. Nejde však o účes, ale o postoj k novinářům. Oblíbený herec již nebude poskytovat rozhovory.

Od vydání smyšleného článku se hercův postoj k novinářům výrazně změnil. „Když jsem o tom uvažoval, zjistil jsem, že od Nesmrtelné tety, ve které jsem v roce 1993 debutoval na plátně rolí Matěje, který se z obecního blbečka stane králem, jsem poskytl tolik rozhovorů, že není vlastně nic, co bych o sobě neprozradil, teda kromě soukromých věcí, které se týkají mých nejbližších a o kterých bych nikdy nemluvil,“ řekl Blažek týdeníku Sedmička.

„Pokud někoho cokoli o mně zajímá, může si to kdykoli vyhledat,“ dodal herec. Jak dlouho plánuje Blažek nemluvit s novináři, není jasné, jistě si ale uvědomil, že takové mlčení nemusí být vzhledem k jeho přínosné.

 Filip Blažek v Černých vdovách dostal pěknou nakládačku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.