Herec Martin Zounar: Peklo kvůli nahotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Martin Zounar: Peklo kvůli nahotě!

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto Aha! – Dana Kolářová, ara )

Aktuálně září v novém zájezdovém představení Dva nahatý chlapi, ve kterém ho fanoušci a fanynky vidí svlečeného po boku Martina Krause (35). Jak ale Martin Zounar (51) prozradil, tenhle kšeft pro ně není žádný med.

Nejprve si zanadával na zimu. „Ne všude, kde hrajeme, je teplo! Často je nám ve chvíli, kdy se svlékneme, pěkná kosa,“ postěžoval si. „A když pak nazí vběhneme pod ta prostěradla, tak se nejen musím zahřát, ale ještě si je tam musíme naštelovat,“ dodal se smíchem.

A o čem vlastně hodně diskutované představení je? Seriózní advokát, věrný manžel a otec dvou dětí, se jednoho dne probudí nahý v posteli se svým kolegou z práce. Ani jeden netuší, jak se do této situace dostali. Manželka jednoho z nich ale vymyslí způsob, jak zjistit pravdu.

Na video s Martinem Zounarem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
DWEI
13. 2. 2019 • 15:43

Na toto představení už máme koupené lístky a fakt se i se známými těšíme, jak se pořádně zasmějeme - Heluš i Bobo (Martina Randová a Martin Zounar) jsou úžasní a je s nimi sranda

svatadala
13. 2. 2019 • 10:06

Pan Zounar, milý, usměvavý herec. Zahraje i největšího blbce jako je Bobo a to není určitě jednoduché. Máme ho rádi, ovšem aby byl idolem ženských srdcí, měl by opravdu krapet zhubnout a ne vystavovat tělíčko nahaté. To jeho kazí dojem o chlapovi a br, fuj, bůček na pekáč. 20 kg dolů a bude to kluk k pomilování. I jako válečka ho máme rádi. Přejeme vše dobré a hodně pěkných rolí, ať je na co koukat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.