Zounarova protekce v seriálu! Je v tom Vetchý i Syslová... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zounarova protekce v seriálu! Je v tom Vetchý i Syslová...

Martin Zounar.
Martin Zounar. (M. Hykl, P. Machan)

Protekční roli zařídil Martin Zounar (51) v primáckém seriálu Krejzovi své čtyřnohé lásce. Navíc je o ni královsky postaráno. „Už tady má svůj karavan!“ prozradil představitel hajného Karla, který bere fenku německé dogy pravidelně na plac.

„Už tady má svůj karavan!“ prozradil představitel hajného Karla, který bere fenku německé dogy pravidelně na plac. A scenáristé s ní už také počítají. Dokonce víc, než si Zounar původně přál. Stačilo mu, aby se jeho Limpy jen objevila před kamerou. Ovšem teď už doga nemá jen štěk. „Začneme scénou volně pobíhajícího psa po silnici,“ usmívá se Martin, který už dogu seznámil i se svou seriálovou partnerkou Pavlou Tomicovou (56).

A pak bude ještě pokračovat. Co předvede, zatím vědí jen scenáristé. A Limpy. Ale ta nic neprozradí. „Je to neuvěřitelné tele. Když se postaví na zadní, je větší než já,“ ulevila si Tomicová, představitelka setřičky Zdeničky z veteriny. Jinak rázná žena má před Zounarovým »teletem« respekt. Není to ale poprvé, kdy nějaký herec propašoval před kameru svého psa...

Psí protekce

Ondřej Vetchý (56)

Miláček: kokršpanělka Barča

Film: Tmavomodrý svět

Hercova fenka Barča okouzlila na plátně dokonce i za oceánem. Američtí filmaři nevěřili vlastním očím, jak bravurně zvládala svou roli. „Ten pes je úžasný, jak jste to dokázal?“ ptali se udiveně režiséra Jana Svěráka (53). A ten jen v žertu odpovídal: „Použili jsme počítačové triky...“ Ve skutečnosti Barča všechno zahrála sama!

Dana Syslová (72)

Miláček: voříšek Máňa

Seriál: Ulice

Třináctiletá fenka Máňa si zahrála v nekonečném nováckém seriálu jako miláček Amálky Peškové. Dokonce musela před kamerou i umírat!﷯ „Když slyšela pokyn: Máňo, na plac!, zavrtěla ocáskem a už se šinula ke studiu. Poslední dobou se jí ale ze šatny vůbec nechtělo,“ prozr﷯adila herečka. P﷯roto také v seriálu skončila, i když se těšila zdraví.

Tomáš Holý (†21)

Miláček: velšteriér Alton

Film: Prázdniny pro psa

Milovaný velšteriér Alton si s Tomášem zahrál v jeho posledním českém filmu. Bývalý dětský herec s ním měl neuvěřitelný vztah. A to i díky tomu, že ho jednou zachránil z vypuštěného rybníka, kam skočil do bahna. Tomáš se při jeho záchraně málem utopil sám.

 Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.