Nečekaný lynč vévodkyně Kate: Ostrá kritika jejího mateřství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Nečekaný lynč vévodkyně Kate: Ostrá kritika jejího mateřství

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia.cz)

Manželka prince Williama plní obraz dokonalé mámy tří malých dětí. Ačkoliv se navenek zdá, že si svoji roli naplno užívá a že se ratolestem věnuje „do roztrhání“ těla, přesto i ona čelí odsudkům, že je v jisté situaci „necitlivá“.

Od doby, kdy nastoupily její starší děti povinnou školní docházku, totiž údajně musí sáhodlouze vysvětlovat, proč je nechává ve škole samotné a odjíždí pryč. Podle britského deníku Mirror cítí skutečně vinu, že není svým potomkům celý den plně na blízku, ale královské povinnosti si žádají svoji daň. O to horší to pro Kate bývá, když se jí samy ratolesti ptají, proč už zase od nich odjíždí.

„Stává se to pořád. Dokonce dnes ráno, když jsem je šla vyzvednout ze školy, tak George a Charlotte mi řekli: ‚Mami, jak si nás ráno mohla nechat ve škole?‘“ citoval deník Mirror vévodkyni z Cambridge. „Zpochybňujete svá vlastní rozhodnutí a vlastní úsudky a podobné věci. A myslím, že to začne okamžikem, kdy máte dítě,“ dodala Kate a přiznala v podcastu Happy mum, happy baby, že se většinou cítí dost provinile, jak uvádí web eXtra.cz.

Protože si je vědomá toho, že to tak mají nejspíš i jiné maminky, přidala pro ně jednu uklidňující větu: „Čím více lidí máte kolem svých dětí, lidí, kteří je chrání, milují a starají se o ně, tím je to lepší,“ vysvětlila podle citovaného webu, že je na druhou stranu normální, když se péče rozloží na více osob.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.