Tajemství Zounara! Trable s natáčením kvůli děsivému zranění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Zounara! Trable s natáčením kvůli děsivému zranění

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Třiapadesátiletý herec odhalil tajemství původu své pověstné jizvy a spolu s tím i problémy, které mu dělala při natáčení. 

„V roce 1986 si mě režisér Ráža vybral do krásné trilogie Studentská balada, ve které účinkovali samí skvělí herci. Panu režisérovi se ale jizva nehodila. Tak ji bylo třeba schovat. Jenomže čím ji maskéři zaličovali, tím víc to prokvétalo a vylézalo dopředu. Povedlo se to až špičkovému maskéru panu Hovorkovi. Pro mě to ovšem znamenalo, že jsem musel k natáčení přicházet o hodinu a půl dřív než ostatní," zavzpomínal Martin Zounar v magazínu Dnes.

Video se připravuje ...

A jak k jizvě na levé tváři vůbec přišel? „V Motole se z kopce  táhne stezka, ze které se, když nasněžilo, stávala pěkná bobová dráha, na jedné straně les, na druhé sráz. A právě z něj jsem se při jedné jízdě zřítil a prolétl hlavou rezavým ostnatým drátem," popsal herec dramatický úraz, který se mu stal v osmi letech. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.