Místo lásky nenávist? Lambora s Burešovou se prý nemohou vystát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Místo lásky nenávist? Lambora s Burešovou se prý nemohou vystát, protože...

Marek Lambora a Eva Burešová
Marek Lambora a Eva Burešová (Profimedia)

Diváci seriálu Slunečná by je nejraději viděli jako partnerskou dvojici i v reálném životě. Podle týdeníku Sedmička spolu ale Marek Lambora (25) a Eva Burešová (27) přestávají komunikovat i na přátelské úrovni. Proč?

Za vším hledej peníze, dalo by se říci. Mezi oběma představiteli hlavních rolí v seriálu je totiž podle uvedeného zdroje propastný rozdíl. Zatímco herečka se prý snaží využívat popularity k tomu, aby finance rozmnožila, jak se dá, Lambora k oběživu přistupuje údajně docela jinak. Jenže překvapivě mu jeho postoj podle Sedmičky nakonec vynáší víc!

Chodící reklama ne!
„Já se řídím heslem: Jsem herec, ne billboard. Proto si vybírám jen to, co ke mně nějakým způsobem sedí a není to tak, že bych se potřeboval honit za penězi, které z toho můžou být,“ vysvětlil svůj úhel pohledu. A to je právě to, co hapruje mezi ním a Evou. Pořadatelé různých akcí by je totiž rádi zvali oba, jenže na to Marek přistoupit prý nechce. Podle Sedmičky dokonce televize nabídla oběma protagonistům, že mohou mít vánoční písničku. Jenže herec to údajně radikálně odmítl a Burešová tím pádem přišla o honorář i příležitost.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...

Bod zlomu
Podle citovaného zdroje měl Lambora dokonce odmítnout podpis nové smlouvy o natáčení Slunečné, která mu končila. Prý mu celé šílenství kolem seriálu vadí. Jenže vzhledem k tomu, že je Slunečná postavená na ústřední dvojici, kterou coby seriálový Janek tvoří, znamenalo by to zřejmě velký divácký propad, kdyby z úspěšného projektu vyskočil. Z toho důvodu ho podle informací Sedmičky měli tvůrci značně přeplatit, aby svůj záměr přehodnotil. Jenže to vedlo prý bohužel i k tomu, že nyní jeho seriálová osudová žena inkasuje za natáčení mnohem méně. A to by přijal bez emocí asi jen málokdo!

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud