Lela Vémola na útěku: Nechci mu dělat zle, tvrdí o Karlosovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Lela Vémola na útěku: Nechci mu dělat zle, tvrdí o Karlosovi

Lela práskla, kam před Karlosem schovává jídlo
Lela práskla, kam před Karlosem schovává jídlo (instagram, archiv)

Život profesionálního bojovníka je tvrdý a zdaleka nejde jen o napínavé minuty v kleci. Daleko náročnější je samotná příprava na zápas, která zahrnuje nejen tréninky, ale i přísná dietní omezení, aby byly splněny váhové limity dané kategorie. Manželka Karlose Vémoly (38), Lela (35) přiznala, že v tuto dobu doléhá tlak na všechny členy rodiny, včetně dětí. 

Lela Karlose maximálně podporuje, v čase příprav proto i ona přistupuje k řadě opatření. „Snažím se před ním nejíst. Když má přísnou dietu, tak těsně před zápasem v ledničce nemůže být absolutně nic. Šuplíky musí být vyprázdněné, všechno se schovává,“ popsala v rozhovoru pro iDnes.cz. S jídlem se prý i ona sama schovává, aby manžela nevystavovala pokušení. „Utíkám, protože mu nechci dělat zle,“ dodala. 

Sexice Lela Vémola: Pravda o šatech! S výstřihy je konec

Video se připravuje ...

Šetřící režim musí zvládnout i děti, jejich oblíbené sladkosti se musí zamykat. „Já schovávám všechno do šatníku a kolikrát ho zamykám. Několikrát se mi stalo, že jsem se ráno vzbudila, on se mi tam ten muž dostal, odemkl si to, vyžíral mě tam a potom mi ještě vynadal, že je to moje chyba. Že jsem měla schovat klíček. Takže já všechno zamykám a klíček už před ním schovávám,“ tvrdí Lela. 

„Musíme to nějak s dětmi v rámci možností vydržet. Nikdo, kdo nedržel někdy přísnou dietu, si neumí představit, co to člověku udělá, když najednou vidí nějakou sladkost, čokoládku, nebo dobré jídlo,“ popsala také. Doma také nesmí být žádné zbytky. „Já navařím tak, že se to musí hned sníst,“ prozradila svůj recept. 

Lela Vémola oslavila Valentýn ve velkém stylu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
26. 4. 2024 • 08:43

Doufám , že až mu Attila rozbije hubu , že se nají aspoň s krupicovou kaši brčkem ... 🤣😂😡

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.