Vémola bourá barák, důvod zaskočí! Žena se divila, proč to dělám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vémola bourá barák, důvod zaskočí! Žena se divila, proč to dělám

Dům Karlose Vémoly prošel přestavbou!
Dům Karlose Vémoly prošel přestavbou! (Koláž BLESKsport)

„Někdo má rád umění, já zase zvířata. Dá se říct, že tady žijeme v zoo," přiznal Karlos Vémola (38) neobvyklé domácí podmínky.  Zápasník MMA kvůli lásce k němým tvářím dokonce provedl i několik zásadních stavebních úprav v domě. 

„Když vykouknete támhle z kuchyně, uvidíte zimní ubikaci pro lvy. Měli tam stěnu, přes kterou na nás neviděli, kolikrát brečeli a mně jich bylo líto, tak jsem tu zeď vyboural a nahradil ji sklem. Vidí na nás a už neřvou, líbí se jim ten kontakt," libuje si Karlos Vémola na Novinkách. 

Sexice Lela Vémola: Pravda o šatech! S výstřihy je konec

Video se připravuje ...

„A já se zase dívám na ně, úžasně se tím zklidnili. Stavební změny proběhly i kvůli žralokům. Bývalo to tu uspořádané tak nešikovně, že když jsem byl v kuchyni, neviděl jsem do obýváku na žraloky. Tak jsem vyboural stěnu. Žena se divila, proč to dělám. Vysvětlil jsem jí, že bourám stěnu, abych viděl na žraloky a zároveň mohl z obýváku kontrolovat, jestli v kuchyni vaří. A támhle za těmi dveřmi jsme měli krásnou pracovnu a knihovnu, jenže já moc nečtu ani nepracuju, tak jsem tam dal krokodýly," přiznal Terminátor a ohledně reakce Lely dodal: „Nejdřív byla šťastná, myslela si, že stavím vnitřní bazén pro nás, jenže za tejden v něm plavali krokodýli. To už tak šťastná nebyla."

Lela a Karlos Vémolovi: Velké zklamání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
20. 2. 2024 • 10:10

... kdyby ty zvířata opravdu miloval , tak je nevězní ve svém domě .
Lituji všechna zvířata které si pořídil !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.