Noční můra Ceterové se naplňuje: Poslední sbohem Karlosovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční můra Ceterové se naplňuje: Poslední sbohem Karlosovi

Karlos Vémola doma prý nepomáhá.
Karlos Vémola doma prý nepomáhá. (M. Pátek. D. Kundrát)

Je známo, že je Karlos Terminátor Vémola (37) velkým milovníkem všeho živého. Jeho zvěřinec čítá několik exotických druhů zvířat - mimo jiné jde o lvy, žraloky, rejnoky, želvy, klokana, krokodýly a tygry. Právě kvůli těm se dostal do problémů, které mohou mít neblahý dopad i na jeho ženu Lelu a děti. 

Vémolovi totiž hrozí trest odnětí svobody za nelegální nakládání s exotickou zvěří. Tygřím mláďatům měl totiž zfalšovat doklady. K podvodu se měl podle očitého svědka, který si nepřál být jmenován, nyní přiznat.

Lela jde na kliniku a zase naposled

Video se připravuje ...

„Policajti na něj měli tak nabito, že mu nezbývalo, než 30. května naklusat na kriminálku a tam se přiznat. Uvedl, že i když původně jako hrdina házel vinu na kamaráda, opravdu on sám se vědomě dopustil de facto podvodu s falešnými papíry ve snaze legalizovat jedno zvíře. Přiznal i to, že to druhé předal dál,“ potvrdil eXtra.cz informátor.

„K věci zahájení trestního stíhání pro neoprávněné nakládání s chráněnými volně žijícími živočichy a planě rostoucími rostlinami uvádím následující: s obsahem a popisem vydaného zahájení trestního stíhání souhlasím, k jednání se doznávám. Celé věci velice lituji," měl údajně Vémola uvést. 

Vémola děkoval fanouškům po vážení: Jestli to zopakujete, nemůžu prohrát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.