Milenky povoleny? Ceterová o otevřeném vztahu s Karlosem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Milenky povoleny? Ceterová o otevřeném vztahu s Karlosem

Karlos a Lela Vémolovi
Karlos a Lela Vémolovi (archiv Blesku)

Nebylo toho málo, čím si musela manželka Karlose Terminátora Vémoly (37) v poslední době projít. Na ostříleného bijce vyplouvala na povrch jedna aférka za druhou. Jak to spolu mají nyní?

Ceterová s Vémolou vychovává dvě děti - Lili a Rockyho. Kromě toho, že je maminkou na plný úvazek se snaží být i milující a chápavou manželkou. Ke kauzám okolo Karlosových údajných milenek zaujala jasné stanovisko.

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...

„Můj manžel je atraktivní, je to celebrita a je to osobnost. A kolem takových se vždy budou motat ženy,„ řekla smířeně v přímém přenosu pořadu Kápni božskou! Chybu staví na stranu slečen, které se snaží skrze úspěšného bojovníka zviditelnit. „Spíš mě zaráží, že když ta žena ví, že je ženatý a má dvě děti, že se nestydí takovému muži nabízet a vnucovat, že nemá svou hrdost. Jsou to laciné ženy, protože žádná na úrovni by něco takového neudělala," řekla také. 

Nevyhýbala se ani odpovědím na otázky, jaký spolu mají nyní vztah a zda jejich manželství nezasáhly vzhledem k výše uvedenému významné erupce. Po četných eskapádách, kdy byl Karlos nejprve spatřen po boku mladičké pornohvězdy Riky Fane a krátce na to byl spatřen v Thajsku po boku vnadné barmanky, se nabízela otázka, zda spolu manželé náhodou nežijí ve volném vztahu. To však Lela jednoznačně popřela. „Určitě nemáme otevřený vztah,“ nechala se slyšet. 

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
12. 5. 2023 • 12:50

Ti dva se k sobě hodí !! Ona ze sebe díky plastikám udělala šeredku a on nikdy pěkný nebyl.

miroslava13
12. 5. 2023 • 11:34

no teda to žasnu. bijec je atrak­tivní,­jo,,,?­???? a ona krásná??? ach jo.

illenne
12. 5. 2023 • 07:52

Tak atraktivního muže si představuji úplně jinak. Už jen to, že si jeho žena s krásným jménem Lenka nechá říkat Lela, je docela zvláštní. Jméno Lenka je mnohem příjemnější i verbálně.

Uživatel_5584341
11. 5. 2023 • 14:34

Ten atraktivní muž by si měl nechat v prvé řadě opravit to šilhající oko a pak snad....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.