Ceterová přichází o svůj majetek! Kvůli Karlosovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ceterová přichází o svůj majetek! Kvůli Karlosovi

Karlos a Lela mají perné chvíle
Karlos a Lela mají perné chvíle (M. Pátek. D. Kundrát)

Vyšetřování MMA bijce Karlose Vémoly (37) kvůli nelegálním obchodům s exotickými zvířaty eskaluje. Policie nyní sbírá veškeré důkazy a zabavuje předměty, které by mohly pomoci případ osvětlit. To se ale dotýká i Lely. 

Jak už Aha! informovalo, Vémolovi hrozí až tři roky vězení kvůli neoprávněnému nakládání s chráněnými volně žijícími živočichy. Součástí vyšetřování je i jeho žena Lela, která musela odevzdat osobní věci.

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...

„Během domovní prohlídky v prosinci 2022 byly Karlosu Vémolovi zabaveny čtyři mobilní telefony. Nevím, na co jich potřebuje tolik, ale skutečně mu jich sebrali čtyři kusy. Došlo i na telefon jeho manželky Lely, u ní si ale celníci jen stáhli data a přístroj jí vrátili,“ uvedl eXtra.cz informátor, který si přál zůstat v anonymitě. 

„Kriminalisté mají za prokázané, že Karlos Vémola si vyzvedl dvě mláďata, dokládat to má i jeho vlastní video. Že měl co do činění se Šarlotou, kterou měl prodat dalšímu obviněnému, má zase potvrzovat video z mobilu Lely. Také mají fotku, na níž zápasník ukazoval hned čtyři mláďata. Znalecký posudek potvrdil, že dvě z nich jsou Šarlota a Antonie Ramba, kvůli kterým ho nyní trestně stíhají, o osudu zbylých dvou se teď nic neví. Spekulovalo se o prodeji na čínskou medicínu, ale je otázka, jestli v tomhle směru policie Vémolovi, nebo jednomu z jeho tří spoluobviněných něco prokáže,“ potvrdil zdroj.

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Georgi Kelly
22. 4. 2023 • 13:02

Ja si nemuzu pomoct, ale Lela vypada uplne jak Nora Mojsejova.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.