Vémola končí! Slova o zanedbávání a zklamání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Vémola hlásí konec! Slova o zanedbávání a zklamání

Zamilovaný pár.
Zamilovaný pár. (Martin Hykl)

Letošní rok je pro Karlose Vémolu (39) posledním rokem kariéry profesionálního bojovníka. Důvodů k ukončení této dráhy má hned několik. Ten nejdůležitější si také žádal největší odůvodnění.

Na konci roku ho čeká repete s Attilou Véghem (37), proti kterému se postavil v roce 2019, ovšem jako vítěz z ringu neodešel. Nyní se bude snažit dorovnat skóre. Zároveň tento souboj vnímá jako příležitost se rozloučit se světem MMA. „Pokud bude mít Oktagon i Attila o ten zápas zájem, tak do toho nastoupím. Bude to takové to Grand finále a můj poslední zápas, kdy se s touhle velkou jízdou rozloučím,“ prozradil v podcastu Fightcast.one.

Sedm porážek Karlose Vémoly. Komu se podařilo „Terminátora“ porazit?

Video se připravuje ...

To, že se Vémolovi v poslední době příliš nedaří (za sebou má letošní hořkou prohru Proti Patriku Kinclovi o titul šampiona), není jediným důvodem, proč se chce dát MMA scéně sbohem. Tím hlavním jsou jeho děti, které pomalu, ale jistě dospívají, aniž by u toho táta Karlos byl.

Lela Vémolová o ženách, které se motají kolem Karlose: Ubožačky, které dostihne karma!

Video se připravuje ...

„Mému klukovi bylo třináct, mé dceři bude šestnáct a za šestnáct let jsem je ještě nevzal na dovolenou, protože táta, když někam jede, tak do Thajska nebo do Německa na kemp. Když se nad tím zamyslím, že dětem bude šestnáct let a nevzal jsme je na dovolenou, tak si myslím, že je to velké zklamání jako otce,“ sdělil Vémola s těžkým srdcem serveru Sport.cz. Veřejně však slíbil, že se v roli otce polepší. Po zápase na pražské Štvanici plánuje první pořádnou dovolenou s dětmi. „Zanedbával jsem tolik věcí, které budu muset dohnat,“ zavázal se Karlos Vémola.



Přečtěte si
Vendousek
7. 8. 2023 • 04:06

Vy možná s těma očima vypadáte ještě hůř být vámi tak se nesměji vadě jakékoliv!

Uživatel_5584341
6. 8. 2023 • 14:15

Hlavně by si měl nechat opravit ty šilhajíci oči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.