Vémola v nové luxusní káře: Lela vystavila »airbagy« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vémola v nové luxusní káře: Lela vystavila »airbagy«

Zamilovaný pár.
Zamilovaný pár. (Martin Hykl)

Na spanilou jízdu vzal Karlos Vémola (38) svou ženu Lelu Ceterovou (34) poté, co si splnil sen a koupil nový luxusní kabriolet. Lela tak konečně s pýchou mohla vystavit své vlastní »airbagy«. Zápasník MMA Karlos Vémola se odměnil za své poslední vítězství a koupil si auto.

„Já si po zápase musím udělat radost. Miluju americká auta, celý život jsem je miloval. Když jsem začínal s Lelou, tak mě donutila prodat mého mustanga, což jí dodnes vyčítám. Prý to není bezpečné pro děti a tak dále. Teďka už bezpečné auto pro děti mám, takže si pořídím nějakou pěknou corvettu. Ta je jen pro dva, v ní jezdit s dětmi nebudu. Na léto, a dokud je pěkně, sundám střechu a udělám si radost,“ prozradil bijec pro Oktagon MMA, a jak řekl, tak také udělal.

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie!

Video se připravuje ...

Pak vzal svou ženu a vyrazili na projížďku. S oblečením si nedělali starost. Karlos do vozu skočil v trenýrkách, Lela pro změnu v titěrných bikinách. A to měl pak Vémola hned dvojitou radost. Nejenže provětral luxusní káru, ale měl i krásný výhled na místo spolujezdce.



Přečtěte si
AHel
23. 8. 2023 • 13:43

Mě připadají oba tak staří na to kolik jim je let!!!! Proč tam pan boser tak moc šilhá, nechtělo by to oční operaci. Vypadal by lépe. Nebo to má z toho mlácení. Přeji jen vše dobré.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.