Totální zvrat ve vztahu Ceterové a Vémoly: KONEC!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Totální zvrat ve vztahu Ceterové a Vémoly: KONEC!!!

Lela Vémola se dočká hodného manžela
Lela Vémola se dočká hodného manžela (Archiv Blesku)

Karlos Terminátor Vémola (38) zrovna nepatří k těm, jejichž rodinný život by šel dát za příklad. Kauza s mladičkou pornoherečkou Rikou Fane ani neutichla a už ji střídal skandál s krásnou barmankou Larou, která jej patrně doprovázela na soustředění do Thajska (i když oba zapírají...). Teď má ale jeho život nabrat docela jiný spád...

Podle předpovědi, kterou sestavila redakci eXtra.cz vědma Barbara Kočková totiž u Vémoly dojde k velkým změnám. „Vypadá to, že tento člověk v životě ještě začne uznávat úplně jiné hodnoty, než je povrchnost. Některé ženy tomu pomáhají, když takovým mužům doslova skáčou šipky do postele. Ale to pro tohoto člověka může v budoucnu přestat být atraktivní. Je možné, že se toho úplně vzdá,“ tuší Kočková. 

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie!

Video se připravuje ...

Lele by se tak mohla její trpělivost dobře zúročit. „Tenhle člověk začne vyhledávat věci, které mají v životě pravý smysl. Dojde k tomu postupně, než zjistí, že mu určité věci, vedlejší vztahy a podobně, v podstatě do života nic dobrého nepřinášejí,“ předpovídá Vémolovi dále vystřízlivění vědma.

Co přesně se stane a kdy karty neukázaly, má jít ale o nějaký zásah zhůry. „Potká ho nějaká situace. Neumím říct, jaká, ale styl jeho života mu to obrátí úplně vzhůru nohama. Změní se vzorec jeho chování, k životu vlivem toho začne přistupovat úplně jinak,“ uzavírá. 

Lela jde na kliniku: Copak si asi nechá upravit?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.