Na Štvanici to vřelo: Vémola se trápil s »Kobrou« a lidé ho vybučeli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Na Štvanici to vřelo: Vémola se trápil s »Kobrou« a lidé ho vybučeli

Karlos Vémola z výšky pohlíží na poraženého Lucase Alsinu
Karlos Vémola z výšky pohlíží na poraženého Lucase Alsinu (Oktagon MMA)

Měl ho přejet jako kombajn ječmen, žně se ale nekonaly. Bojovník Karlos Vémola (38) sklidil na poslední Štvanici bučení fanoušků. Lucase Alsinu (36) před limitem neukončil.

Poslední grandiózní párty organizace Oktagon MMA na ostrově uprostřed Prahy nevyšla podle představ samotnému »Terminátorovi« a už vůbec ne natěšeným fanouškům, kteří očekávali jednostrannou řež. Hvězda české MMA vyhrála až po posledním gongu na body.

Lela Vémola na Oktagonu

Video se připravuje ...

„Buuuuu,“ ozývalo se arénou. „Děkuji těm, co tleskali a ti co bučeli, ti na to měli právo. Sám jsem od sebe čekal lepší výkon,“ uznal Vémola. Argentinci se přezdívá »Kobra«. Kobra, co měla posunutý práh bolesti. „Zbytečně jste ho podceňovali. Je to bojovník,“ vzkázal Karlos. „Kdybych ho ukončil v prvním kole, zase by všichni říkali, že to byl slabý soupeř, což očividně nebyl.“ V říjnu jej čeká bitva proti vycházející hvězdičce slovenského MMA Pavlu Langerovi.

SESTŘIH z Oktagonu: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
31. 7. 2023 • 09:57

Karlosi,požádej o omluvu za urážku ženským rodem.Když tady ti moudří napsali "hvězda K.Vémola vyhrála" tak je to jasné.Určitě na rozdíl od moudrých "spisovatelů" v Plesku máš koule a tedy jsi chlap.(PS:Za blbost se platí!)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.