Proč Lela utekla od Karlose do Turecka? Tady je důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Proč Lela utekla od Karlose do Turecka? Tady je důvod

Karlos a Lela Vémolovi
Karlos a Lela Vémolovi (archiv Blesku)

Turecko je nejen krásná destinace na dovolenou, ale i ráj plastické chirurgie. Země je proslulá špičkovmi operatéry, ceny zákroků jsou navíc oproti zbytku světa o mnoho příznivější. To byl důvod i poslední cesty Lely Ceterové (33) za hranice - nechala si totiž vylepšit pozadí. 

„Před šesti lety jsem absolvovala operaci zvětšení pozadí. Důvod byl, že jsem se necítila atraktivní, přitom jsem i cvičila, ale nikdy jsem nedocílila vysněného výsledku. Bohužel se stalo, co jsem nepředpokládala, podcenila jsem pooperační doporučení a pokyny. Mezitím mi ale do cesty přišly nejkrásnější momenty života. Stala jsem se mámou a prioritou byla rodina a ne to, jak vypadám. Přišel čas, kdy mi implantáty začaly způsobovat komplikace, přičemž jsem se musela rychle rozhodnout a zmobilizovat všechny síly, abych odletěla,“ vysvětlila Lela na svém Instagramu. 

Karlos Vémola na letišti: Studená sprcha po příletu

Video se připravuje ...

Ačkoli nešlo o složitý zákrok, manželku MMA bijce, Karlose Vémoly, čeká delší rekonvalescence. „Podle uvedených informací jde o zákrok s implantátem. A to si pár dnů na zadek nesedne. Počítejme týden až deset dnů. Nějaká přiměřená aktivita půjde tak po měsíci. Remodelace v tomto případě je stále zákrok, který se týká velkého hýžďového svalu. Pokud by v rámci výplně šlo o vlastní tuk, tak se nejprve dělá liposukce a následně výplň, to může být v Česku cenově okolo 70 až 90 tisíc korun. Vyplnění kyselinou hyaluronovou, to se bavíme o částce od 50 do 150 tisíc korun dle objemu. Proč Turecko? Jde o cenu, která v průměru vychází v tamním klima lépe,“ potvrdil posléze pro Život v Česku plastický chirurg. 

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.