Litanie Vémoly nad Lelou: Prochází peklem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Litanie Vémoly nad Lelou: Prochází peklem

S manželem Karlosem jsou prý silná dvojka.
S manželem Karlosem jsou prý silná dvojka. (M. Pátek. D. Kundrát)

Manželka MMA bijce Karlose Vémoly (38) patrně nemá úplně klidné spaní. Jejímu manželovi hrozí tři roky vězení za nelegální chov exotické zvěře, zároveň se připravuje na ostrou bitku s Patrikem Kinclem, který jej částečně do problémů dostal. 

Před tím, než přijde soud, vyřídí si Vémola a Kincl účty v kleci. Přípravy na Oktagon jsou v plném proudu a u obou se jedná o zápas, který má silný emoční náboj. Oba zápasníci se nyní spoléhají na teplou náruč manželek. 

Karlos Vémola na letišti

Video se připravuje ...

„Doma mám obrovskou podporu, Lela je moje šampionka. Prochází si se mnou strašnými věcmi, už jak zmiňovali třeba tu velkou váhu. Procházím dietami, drastickým shazováním a ona musí být u toho. Ale snažíme se, aby tam nebyly děti a neviděly, jak extrémními zátěžemi procházím. Lela mě životně i sportovně vždy podpořila. Myslím si, že za každým úspěšným mužem stojí silná žena, a to je velká součást toho, co úspěšný sportovec potřebuje. Vždy je to o celém týmu, který máte kolem sebe, a Lela je pro mě ten první člověk,“ vysekl Karlos Lele poklonu skrze CNN Prima News. 

Situace je samozřejmě náročná i pro vnadnou Ceterovou, která chodí spát se strachem nejen, jak dopadne zápas, ale i jakou dohru bude mít Vémolovo obvinění. V kuloárech se proslýchá, že se za ním co nevidět zaklapne zámek.

Lela se na party svůdně vlnila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.