Po prohře Karlose - Lela v péči odborníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Po prohře Karlose - Lela v péči odborníků

Karlos Vémola a Lela
Karlos Vémola a Lela (M. Pátek. D. Kundrát)

Karlos Terminátor Vémola (38) pohořel v posledním Oktagonu, jeho žena Lela se mu snaží zlepšit náladu aspoň svoji dokonalostí. Podstoupila další zákrok, který ji podle jejích slov výrazně omladil. 

Z Playmate v elegantní dámu! Třiatřicetiletá Lela Ceterová v poslední době sází na větší přirozenost. Kompletně změnila svůj šatník a nyní upustila i od svých obřích pysků. 

Všechno nejlepší, Karlosi! Terminátorovi přáli k narozeninám jeho blízcí i slavný herec

Video se připravuje ...

„Velmi dlouho jsem uvažovala nad zmenšením rtů. Dnes přišel ten den a odhodlala jsem se tento zákrok podstoupit. Myslím si, že mě menší rty omladily a zároveň mi zjemnily rysy obličeje. Vždyť posuďte sami, výsledek je na konci videa. Co říkáte na tuto změnu?“ pochlubila se Lela svou proměnou na sociálních sítích.

A co že stojí za tímto rozhodnutím? „Jsem přece jen už maminka dvou dětí a začala jsem mít pocit, že některé věci se ke mně už úplně nehodí. Člověk se cítí možná trochu vyspělejší a nepotřebuje už se například tolik odhalovat. Naopak se vlastně cítím mnohem více sexy nyní. Je asi pravda, že méně je někdy více,“ uvedla v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz.

Karlos Vémola na letišti: Lela neskrývala smutek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
EM1234
31. 5. 2023 • 10:54

No jsou na tom oba stejně, jen magor se nechá mlátit bez rozumu a stejně tak playmate - příšera. Co ze sebou nechají některé "krásky " udělat je hnus. Jak si propána mohou myslet, že jsou krásné a taky ... a vůbec, je to traparna. Chudáci děti. Co z nich bude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.