Jak mámy Bagárová, Hanychová a spol. slavily den dětí? Neštovice, moře... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jak mámy Bagárová, Hanychová a spol. slavily den dětí? Neštovice, moře...

Monika Bagárová s dcerou Rumiou
Monika Bagárová s dcerou Rumiou (Instagram)

Jedni byli na Slapech, další na Jadranu! A někteří zůstali doma... Známé mámy deníku Aha! prozradily, jak se svými ratolestmi prožívaly letošní první červen. Na jednom se ale shodly úplně všechny – den dětí dělají svým miláčkům každý den!

Lucie Benešová (48): Cvičení u moře

Není jen čtyřnásobná maminka, ale už i babička. Bývalá barmanka Róza ze seriálu Slunečná se vydala s nejmladší dcerou Larou (11) na týden do Chorvatska. Žádné válení na pláži se ale nekoná, vyrazily tam totiž za cvičením v rámci programu Ženy a děti. „Kromě toho si vychutnáváme zmrzlinu a moře každý den. A není tomu jinak ani na den dětí,“ svěřila Aha! herečka.

Ornella Koktová (30): Malování na obličej

„Najít své děti na den dětí pohromadě u Quentínka v posteli, to je prostě nejvíc!“ Tak začalo ráno u Koktů. Quentin (10), Sven (3) a Lilianne (2) dávají mamince a influencerce Ornelle zabrat. „Vše se točilo okolo poníků a malování na obličej. Jak byla ta dlouhá zima a my byli furt doma s rýmičkami, tak se už těšíme mezi lidi...“ svěřila se Aha! Ornella Koktová.

Agáta Hanychová (38): Skákací hrad a bazén

Trojnásobnou maminku teď nejvíc zaměstnává dvouměsíční Rozárka, dcera Jaromíra Soukupa (54). Kryšpín Dopita (12) a Mia Prachařová (6) ale na svůj den nepřišli zkrátka. „Máme na zahradě bazén a Mia má ve školce skákací hrad,“ řekla Aha! Agáta. „Děti nemají rády hromadné akce a já se jim snažím dělat den dětí každý den,“ dodala influencerka a bývalá modelka.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

Lela Vémolová (33): Doma v karanténě

Sotva se manželka bijce Karlose Vémoly (37) a maminka dvou dětí vrátila z focení z Bratislavy, čekalo ji doma nemilé překvapení v podobě neštovic u čtyřleté dcery Lily. Dvouletý syn Rocky je zatím nemá, ale... „Myslím, že to za chvíli chytí i on, takže musíme být doma. Je mi to velice líto, ale co naděláme, děti teď musejí být v inkubační době,“ posteskla si máma Lela.

Monika Bagárová (28): Výlet do ZOO

Zpěvaččina dcera Ruminka, jejímž tatínkem je MMA zápasník Makhmud Muradov (33), nedávno oslavila třetí narozeniny v duchu Ledového království. „My máme den dětí každý den, ale letos jsme si speciálně vybrali návštěvu zoo!“ prozradila Monika, která je nyní šťastná po boku podnikatele Leonarda Lekaje (31).

Andrea Růžičková (38): Zahradní párty

Hvězdě seriálu Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2 je nejlépe na zahradě. „My jsme tak trochu asociální rodina. Vyhýbáme se velkým, hromadným akcím. Dětský den trávíme na zahradě se zmrzlinou,“ řekla Aha! herečka, která má s hudebníkem Mikulášem Růžičkou (44) dva syny – pětiletého Tobiáše a tříletého Jáchyma.

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.