3. narozeniny Ruminky, dcery Bagárové: Pohádková párty bez táty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

3. narozeniny Ruminky, dcery Bagárové: Pohádková párty bez táty!

Oslava 3. narozenin dcery Bagárové Ruminky
Oslava 3. narozenin dcery Bagárové Ruminky (Instagram)

Velkolepou oslavu ve stylu pohádky Ledové království přichystala Monika Bagárová (28) pro dcerku Rumiu k jejím třetím narozeninám. Zamilovaná zpěvačka pěla ódy na partnera Lea (32), biologického otce Makhmuda Muradova (33) ani nezmínila.

Přestože byla párty hlavně pro děti a jejich rodiče, dorazila třeba zpěvaččina sestra Natálie (22). Tatínek malé Ruminky se tam ale neobjevil. Monika ho vynechala i z dojemného přání na sociálních sítích.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

„Milujeme, jak jsi vtipná i to, jak se spolu stále smějeme, kolik dobra a lásky rozdáváš. Přejeme ti, ať si tuhle krásnou energii neseš po celý život. A také zdraví a boží požehnání. Jsi naše vše, moc tě milujeme,“ vyznala se máma své princezně a pod vzkaz podepsala nejen sebe, ale i svého součnsého partnera, podnikatele Leonarda Lekaje. Táta bojovník popřál Rumince tak pouze přes sítě. „Všechno nejlepší k narozeninám, mé malé štěstí,“ vzkázal dcerce na Instagramu.

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.