Bagárové zákaz Muradovi: Dcera Rumia tátu jen tak neuvidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bagárové zákaz Muradovi: Dcera Rumia tátu jen tak neuvidí!

Tohle Monika Machovi zatím nedovolí.
Tohle Monika Machovi zatím nedovolí. (Blesksport)

Oba se již z rozchodu oklepali. Pro Moniku Bagárovou (28) ale bylo nejdůležitější, aby to společnou dceru Rumii zasáhlo co nejméně. Zatímco Monika s dcerou tráví každý den, Makhmudovi (33) drahocenný čas s dcerou utíká…

Na nyní téměř tříletou Ruminku byla po většinu času sama i v době, kdy s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem tvořila pár. Proto jí pomáhali především její nejbližší. Mnozí Machovi vyčítali a stále vyčítají, že dává přednost své práci před rodinou.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

Samotná zpěvačka se ale v tomto případě za svého expartnera postavila. „On ten tatínek tady vždycky nějak byl a zajímal se o Ruminku, takže já z toho nedělám žádný drama, tak prostě jsme se rozešli. Je spousta žen, který se svým partnerem nejsou a mají s ním děti, a tak to prostě je,“ sdělila Bagárová webu eXtra.cz.

I Monika si navíc zvykla, že má dceru povětšinu času jen pro sebe, a tak si nyní jen těžko dovede představit, že by byla někdy bez ní. „Já s ní ráda trávím čas. Ona je pro mě v životě číslo 1 a vždycky bude,“ říká zpěvačka, pro kterou je nejpodstatnější, aby byla Rumia co nejšťastnější. „Snažím se to v životě dělat tak, aby i jí bylo dobře a měla jako dítě všechno, co potřebuje.“

Sabina Karásková opatrně o dceři Macha Muradova: Nemám strach z našeho setkání

Video se připravuje ...

A právě velká fixace na dceru nedovoluje Monice uvažovat nad tím, že by své dceři umožnila odcestovat do Uzbekistánu se svým otcem Machem. „Jednou Ruminka přijde do věku, kdy si sama řekne, že chce jet s tátou, a když s ním bude vycházet dobře, nebudu s tím mít problém, ale myslím si, že na to máme ještě spoustu let čas,“ dodala Bagárová.



Přečtěte si
hemiltn
15. 5. 2023 • 15:34

Malé Rumii budou tři roky a ona má ještě plínky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.