Když Bagárová volá SOS! Dvě patra se uklízí celý den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Když Bagárová volá SOS! Dvě patra se uklízí celý den

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Blesk:David Kundrát/Czech News Cente)

Již je tomu rok, co se zpěvačka Monika Bagárová (29) přestěhovala do svého vysněného domu, který si postavila v okolí Brna. S velkým příbytkem se ale pojí i úklid, jenž obvykle nebývá oblíbenou činností. Stíhá Monika při své pracovní vytíženosti péči o velkou domácnost?

Když se zařizuje nové bydlení, často se stává, že si jej lidé vybaví podle vkusu a místy zapomenou na to, jak nepraktická někdy může být následná údržba. Čím více nábytku, tím více povrchů k úklidu. A čím větší dům, tím náročnější je péče o něj.

Monika Bagárová: Ukázala nového partnera! Co o něm řekla?

Video se připravuje ...

Zpěvačka Monika Bagárová šla do vlastního bydlení s tím, že se o něj chce starat se vším všudy. Na čistotu si obzvlášť potrpí, a tak se jí nemůže stát, že by se po pracovním dni vracela do neuklizené domácnosti. Navíc je zastánkyní toho, že co si člověk neudělá sám, to nemá.

O pomoc proto žádá profesionály jen ve chvílích, kdy zápasí s časem. „Mám pocit, že si to nejlépe udělám sama. Takže mám paní, když opravdu nestíhám a máme hromadu prádla, tak přijde a pomůže nám. Vezme dvě patra a dělá to celý den. Je to opravdu hodně práce, ale ta paní k nám chodí jen, když je větší pracovní nátlak a mám toho hodně. Jinak si to doma řešíme sami. Ráda uklízím, ráda se starám a jsou věci, které za vás nikdo neudělá,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro iGlanc.cz.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

K udržování pořádku vede i svou dceru Ruminku (3), ačkoli sama přiznává, že zatím úklid hraček řeší společně. Časem by si ale ráda osvojila přístup své maminky, jež dětem vštěpovala cit pro pořádek už od útlého věku. „Moje maminka je na to lepší než já. Ta vždycky všechny donutí udělat vše. Takže babička ji učí si všechny hračky po sobě uklidit, ale my to uklízíme vždy spolu,“ dodala Monika Bagárová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.