Drsná zpověď Bagárové: Chtěla ublížit Rumince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Drsná zpověď Bagárové: Chtěla ublížit Rumince

Monika Bagárová s mladší sestrou Natálií, dcerou Ruminkou a maminkou.
Monika Bagárová s mladší sestrou Natálií, dcerou Ruminkou a maminkou. (Instagram)

V rodině Bagárových se dědil talent na všech frontách. Nejenže prorazila sama Monika svým jedinečným hlasem, velmi úspěšná je i její sestra Natálie, která nejenže zpívá, ale i tančí. Nedávno si však prošla doslova peklem, silné deprese zastínily všechny její radosti, pomýšlela na sebevraždu a dokonce se bála, že je nebezpečná pro své okolí. O temném období se rozhodla promluvit. 

Kdo depresi nezažil, nemůže pochopit, jakou bezmoc dotyčný cítí, když se mu bortí život pod rukama. Natálie Bagárová se však rozhodla jít s kůží na trh s vizí, že svým životním příběhem možná pomůže najít odvahu i ostatním lidem, kteří s nemocí bojují. 

„Bylo to nejhorší období mého života. Ze začátku jsem nevěděla, co mi je. Měla jsem extrémní depresi, nemohla jsem vstát, nemohla jsem se umýt, museli mě umývat, zhubla jsem 10 až 15 kilo a do toho jsem musela fungovat. Brečela jsem, nechtěla jsem žít, ztrácela jsem sama sebe. Snažila jsem se s tím bojovat, bylo to náročné, ale nějakým způsobem jsem to zvládla,“ svěřila se ve vysílání na sociálních sítích. 

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...

Popsala také dramatické momenty, kdy se bála, že její stav může někoho i vážně ohrozit. "Jeden den napadla myšlenka, co kdybych někomu ublížila. V ten moment mi vznikla tak velká úzkost, že jsem dostala panickou ataku," popisuje. „Ta myšlenka se týká vašich nejbližších. Ze začátku šlo o Ruminku, absolutně jsem s ní nemohla trávit čas, protože mě napadaly nejhorší scénáře, které nedokážete zastavit. Pak to přešlo na všechno, tři měsíce jsem neřídila, protože jsem se bála, že někoho přejedu,“ svěřila se Natálie. 

Cesta zpátky k normálu byla složitá a vyžádala si nejen pomoc odborníků, ale i rodiny. „Dostal mě z toho čas, moje rodina a kamarádi. To bylo jediné, co jsem měla a samozřejmě víra v boha. Cítila jsem, že je někdo, kdo ví, co moje srdce prožívá, cítí vaši bolest. Víra je o tom, že máte naději. Tak moc jsem se modlila a plakala, abych zvládla každý jeden den a byla silná. Stále mám momenty, kdy je to jak na horské dráze, ale jsem tady a funguju,“ uzavřela. 

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.