Bagárová musela zakročit! Slzavé údolí Rumie nemá konce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bagárová musela zakročit! Slzavé údolí Rumie nemá konce

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou
Monika Bagárová s dcerou Ruminkou (reprofoto YouTube / Monika Bagárová)

Každý na to může mít vlastní názor, pravdou ale zůstává, že o tomhle si matky rozhodují samy. Zpěvačka Monika Bagárová (29) k poměrně zásadnímu životnímu kroku dospěla těsně před čtvrtými narozeninami dcery Rumie. Pro někoho pozdě, pro ni akorát…

„Vydržela jsem dlouho a nelituji, bylo to krásný,“ reflektuje Monika období, kdy dceru Rumii kojila. Až nyní dospěla k rozhodnutí, že toto pouto matky a dcery musí navždy přetrhnout.

Jak napsal deník Blesk, Rumia dostávala mateřské mléko v pravidelných denních i nočních intervalech, a to až do samotného konce. Zpěvačka dokonce sdílela se svými fanoušky video, na kterém se jí Rumia snaží dostat k výstřihu se slovy „dej mi cici, mami… dělej, dej mi cici…“.

Jenomže po tolika letech kojení Moniku opravdu vyčerpávalo, a to především fyzicky. „Celé roky jsem spávala na jednom boku s rukou nahoře. Vstávala jsem častokrát bolavá a nevyspaná, zato Ruminka moc spokojená,“ přiznala Monika, která pro odstavení vymyslela plán.

Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem!

Video se připravuje ...

Nejprve Rumii přenechala babičce a dědovi, další dny pak dceru ukládala bez kojení i přes Ruminky prvotní nesouhlas a slzy. „Ale věřím, že to bude dobrý, že si za chvilku ani nevzpomene,“ doufá Monika Bagárová.



Přečtěte si
pragver
23. 2. 2024 • 09:06

Hlavně to neustále protlačuje do bulváru ! Nechutný ! Když má tolik mléka, tak tím může zásobovat ostatní miminka, když jejich matky nemůžou !

miroslava13
19. 2. 2024 • 12:31

už neví jak na sebe upozornit? dřív furt mlela o tom ukrajinci jak ho miluje a jak je šťastná, a když si našel jinou, tak zas s kojením a "chytrou" dcerkou??? Bože nemám slov!!!! kojit do roka, to pochopím, ale pak? Divný!

lekno
19. 2. 2024 • 09:30

Hezké od Moniky, že se snažila a tak dlouho kojila Ruminku. Děvčátku to jen pomůže.. Mateřské mléko od zdravé ženy je plné prospěšných látek a posiluje obranyschopnost nejen miminka, ale i staršího dítěte. Byl někde článek i s fotkami na netu, že máma kromě děťátka dávala své mléko i manželovi. Měla přebytek mateřského mléka a jemu chutnalo. Ona pak říkala, že muž od té doby, co ho začal pít, nebyl vůbec nemocný. Žádné chřipky – nic. Lépe se cítil, celkově jakoby omládl. Manželé byli ze zahraničí, možná z USA, přesně se nepamatuji. Zajímavé.. No nakonec, proč by měli vylévat do odpadu tak vzácnou bio-tekutinu, když zřejmě zdravotně prospívá člověku v každém věku.

katule
19. 2. 2024 • 06:11

Myslim ze ta holcicka vypada na 4 roky docela opozdene. Mozna nesedly geny..

bella.
19. 2. 2024 • 01:28

Kojit dítě do 4 let, no fuj !
Navíc to nemá už vůbec význam ohledně obranných látek.
Jsou holt blbky mezi matkami,to by člověk nevěřil! Bagárová je strašná, je snad retardovaná , ona mluví jak malé dítě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.