Stačilo málo a tekla krev: Vémolova milenka jen kousek od Lely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Stačilo málo a tekla krev: Vémolova milenka jen kousek od Lely

Lara z Thajska se objevila na Oktagonu - jen centimetry od Lely.
Lara z Thajska se objevila na Oktagonu - jen centimetry od Lely.  (archiv Blesku)

Vémolova poslední bitka v kleci byla nečekanou podívanou. Stačilo přitom málo a servali se i další účastníci Oktagonu mimo program. Na akci totiž dorazila i Karlosova domnělá milenka z Thajska a seděla jen dvě řady za Lelou. 

Krásné barmanky Lary z Brna v sexy šatech, která se pohybovala po Štvanici, si nešlo nevšimnout, pozornému oku přitom neuniklo, že jde o stejnou ženu, se kterou byl Vémola zachycen na videu z Thajska, kde se měl věnovat přípravě. 

Karlos Vémola na letišti po příjezdu z Thajska: Karlos prozradil, jak to bylo

Video se připravuje ...

„Česko žije kauzou, že kolem mě prošla nějaká paní na chodníku. Všichni ze mě zase dělají sexuálního predátora, že si sem jezdím užívat, a ne trénovat. To může říct jenom člověk, co tady nikdy nebyl,“ mluvil tehdy Vémola. Svou přítomnost na soustředění zapírala i Lara. „Ta paní z videa je mi hodně podobná, ale nejsem to já,“ reagovala pro Expres.cz.

Podle informátora deníku Expres.cz se Vémola s Larou seznámil v brněnském klubu, nyní má kráska s bohatým dekoltem  ještě práci v Praze. Zda s Karlosem udržuje kontakt i nyní, není zřejmé. Jak sama přiznala, na Oktagonu se neocitla kvůli němu, ale pro zájem o bojové sporty. „Byla jsem i na pátečním turnaji. Na Oktagon chodím pravidelně a konkrétně na Štvanici jsem každým rokem,“ nezdráhala se odpovědi. 

Karlos Vémola a servírka Lara v Thajsku.

Lela ji patrně zaregistrovala, neb se hned v několika chvílích protnuly jejich pohledy. Lara se navíc posadila jen dvě řady za VIP zónu, kde měla Lela jakožto Karlosova manželka exkluzivní místo. Dámy si sebe ale vůbec nevšímaly. 

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.