Ornella Koktová po 12 letech s Pepou: Slova o aférkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ornella Koktová po 12 letech s Pepou: Slova o aférkách

Ornella Koktová odkryje ve Výměně manželek bolavé téma
Ornella Koktová odkryje ve Výměně manželek bolavé téma (Archiv Blesku)

S Pepou Koktou (66) je Ornella (30) už přes jednu dekádu a i přes velký věkový rozdíl jim to klape. Sondu do hladkého chodu jejich rodiny poskytne ostatně i dnešní Výměna manželek. Čím ji ale coby 19letou dívku oslovil?

Koktovi spolu dnes vedou úspěšnou firmu s jezdeckými potřebami, kterou vybudovali úplně od nuly, a vychovávají tři děti - Quentina, Svena a Lili. Funguje jim to ale i po partnerské stránce. „Umí mě rozesmát, naslouchá, není sobec, je to gentleman, chová se ke mně jako ke královně, je hrozně galantní, chytrý, má přehled a empatický – pomohl hodně lidem, a když může, vždy pomůže,“ vyjmenovala výčet dobrých vlastností svého muže Koktová před časem pro Blesk. 

Ornella Koktová ve Výměně manželek prozradí děsivé detaily rodinných vztahů

Video se připravuje ...

Žádná velká láska to prý ze začátku ale nebyla. „Spíš přátelství. Randila jsem s jinými, spíš mi říkal takové mužské pravdy, co říkají a co to znamená. Byl můj rádce, kámoš. A hlavně jsem ho hrozně hltala, protože z něj vycházel respekt. A doteď ho kvůli tomu hltám,“ popsala prvopočátek jejich vztahu pro eXtra.cz. 

V pořadu Ornella promluvila nejen o Pepovi, ale i  svém tátovi, Michalovi Štikovi. Prozradila také pikantní pozadí svého jména, které vzniklo díky tátovou četným aférkám. „Táta byl ku*evník, potkal hrozně moc holek a ta tradiční jména mu splývala. Zároveň miloval italskou herečku Ornellu Mutti. Takže své prvorozené dcerušce dal takové jméno, aby na ni žádný chlap nikdy nezapomněl,“ řekla. 

Ornella ve VIP Výměně manželek o dětech, manželovi i rodičích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.