Drsný soud Ornelly nad sestrou Charlotte: Je dement | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Drsný soud Ornelly nad sestrou Charlotte: Je dement

Charlotte Štiková se řítí do průšvihu
Charlotte Štiková se řítí do průšvihu (Instagram)

Charlotte Štiková (27) vzala svůj život v poslední době za špatný konec. Čelí několika obviněním, kdy si nechala zaplatit za oblečení, které příjemcům nikdy neodeslala, případy se kupí a jí s největší pravděpodobností hrozí oplétačky s policií a následné obvinění z podvodů. Charlotte to ale, zdá se, netrápí. Už od ní dává ruce pryč i Ornella Koktová (30), která jí vždy pomáhala...

„Charlotte je líná, nespolehlivá, nepracuje a věří, že jí tyhle praktiky projdou. Už na podzim jsem za ni všechny tyhle podobné dluhy zaplatila a bylo jich dost, ale už to dělat nebudu. Ve svých sedmadvaceti letech už by se měla vzpamatovat,“ zlobí se na ni Ornella. 

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

„Už jsem jí před časem řekla, že pro ni udělám první poslední, dvakrát u nás i bydlela, ale také jsem na ni naléhala, že by se měla zkusit zamyslet se nad svým způsobem života. Ale to se urazila a od té doby se mnou nekomunikuje," posteskla si také pro eXtra.cz. 

Zvrat podle Ornelly u sestry nastal po rozchodu s přítelem. „Od doby, co se rozešla s Ifkem, bere život jako jednu velkou párty. Čekala jsem, že to bude na dva měsíce, ale už to trvá rok. Není bohužel vůbec zodpovědná,“ popisuje Koktová. Sama Charlotte si je přitom svého jednání vědomá. „Přiznala to, řekla, že je ‚dement‘," krčí rameny Ornella.  

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.