Ornella o novém bydlení: Krátce po stěhování... demoliční četa v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ornella o novém bydlení: Krátce po stěhování... demoliční četa v akci

Ornella se s rodinou odstěhovala do většího.
Ornella se s rodinou odstěhovala do většího. (Instagram)

Ornella koktová (27) zamířila do nového rodinného hnízda. S manželem Pepou Koktou (65) se přestěhovala do domku na samotě na Benešovsku, kde si chválí klid a i více prostoru. Je tu ale přeci jen háček, který jí zabydlování trochu komplikuje. 

„Chtěli jsme do většího protože, když jsme šli do původního domu, tak jsme měli jen Quentina. Teď je nás pět a chtěli jsme pro děti víc prostoru. Bydlíme teď na Benešovsku, prakticky na samotě u lesa, žije tu sotva dvacet lidí, není tu ani obchod, hospoda, nic. Ani firmy, které doručují potraviny, sem nejezdí. Ale je tu nádherně. Když otevřu okno, slyším, jak okolo dupou zvířata,“ osvětlila výhody nového bydlení pro eXtra Ornella, která si domkem v klidné lokalitě splnila svůj sen. 

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zabydlování proběhlo na jedničku. Ornella si pochvaluje zejména dostatek prostoru, nejstarší syn Quentin má svůj pokoj a soukromí a mladší sourozenci Sven a Lilli také, což v původním bytě nebylo možné. 

Interiér mladá podnikatelka sjednotila s celkovým rázem okolí, domku dominuje rustikální styl. Jediné, s čím má maminka tří dětí, z nichž nejmenšímu je šest měsíců, trochu problém jsou dekorace. „Malí všechno rozloží na atomy. Máme sice fotoobrazy, jenže ty jsou vysoko. Nemůžeme mít ale žádné dekorace, jako vázičky a podobně, které by se mohly rozbít. Máme co dělat, abychom vždycky zachránili modem,“ dodala s úsměvem. 

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
5. 11. 2022 • 07:52

Souhlas. Zdála se být na začátku jiná, ale je to spokojená a vyrovnaná žena. A pracovitá.

Uživatel_5357732
4. 11. 2022 • 22:28

Hlavně to bude úžasné, až bude všechny 3 děti rozvážet do školy, na kroužky, určitě každé v jiný čas, když bude potřebovat s jedním dítětem k lékaři....ne vždy bude manžel doma. Bydlení na vesnici v maličké obci je příjemné, ale pro důchodce. Nebo tam musí mít farmu a personál

Sýkorka Borka
4. 11. 2022 • 19:43

dobre zhrnuté...

travina
4. 11. 2022 • 14:26

Autor článku je naprostý blb.ec!!!! Když už něco píšete, tak máte vědět, CO vlastně píšete. Nejmladší dítě je holčička Lily a není jí 6 měsíců, ale je jí 1,5 roku a to je fakt rozdíl Jinak Ornela Koktová je opravdu frajerka, je velmi mladá, ale všechno stíhá. Je to vzorná mamina, manželka a zvládá v pohodě i svoje četné pracovní aktivity! Vůbec je fajn, na rozdíl od její šílené matky, kterou vůbec nezajímá, že má v Čechách tři krásná vnoučátka!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.