Ornella Koktová: SEX NA PORODNÍM SÁLE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Ornella Koktová: SEX NA PORODNÍM SÁLE!

Ornella a Josef Koktovi
Ornella a Josef Koktovi (archiv)

Na TV Barrandov zavítala další známá tvář a rovnou na sebe práskla peprné intimnosti ze svého milostného života. Ornella Koktová (29) stále dokazuje, že i jako máma tří dětí umí vystrčit růžky a provokovat.

Na kamery je Ornella Koktová zvyklá už z dob reality show Štiky, kde vystupovala s celou rodinou a občas si nebrala servítky. Proto i během nového barrandovského pořadu Holčičky neměla problém divákům prozradit intimnosti ze svého vztahu s podnikatelem Josefem Koktou (65). Věkový rozdíl pro ně nikdy nebyl problémem, stejně jako jejich apetit.

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

Ornella totiž na sebe a manžela neváhala prozradit, že pohlavní styk měli dokonce i necelý den před porodem prvního syna, a to rovnou na porodním sále! „Hele, řekla jsem si, že už pak nebudu moct, tak musím využít každé chvilky. Bylo dvacet hodin k dobru. A v té době mi bylo dvacet let," cituje Ornellu web eXtra.cz.

Momentálně si Ornella užívá mateřství plnými doušky. Velkou rodinu si přála vždy, což se jí taky splnilo. Na začátku vztahu Josefa, který byl v tu dobu manželem moderátorky Gábiny Partyšové (44), a tehdy devatenáctileté Ornelly lidé jen stěží věřili, že láska této dvojici vydrží.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Nyní však platí za jeden z nejstabilnějších páru českého showbyznysu. V čem tkví takový úspěch ve vztahu? „Měla jsem štěstíčko. Samozřejmě někdy vybublám a když mě něco štve, tak to ví. Máme pořád čistý stůl, což bych všem poradila," dodala v novém barrandovském pořadu spokojená Ornella Koktová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.