Charlotte Štikovou lynčují kvůli váze: První slova mámy Moniky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Charlotte Štikovou lynčují kvůli váze: První slova mámy Moniky!

Monika Binias s dcerou Charlotte
Monika Binias s dcerou Charlotte (Alexandr Malachovský, Tonda Tran, archiv)

Nejmladší členka klanu Štikových, Charlotte (26), nedávno rapidně zhubla. Je sice štíhlejší, ale na první pohled nepůsobí zdravým dojmem. Její strhaný vzhled nedávno nehezky okomentoval i její švagr Josef Kokta (65). Jeho slova však naštvaly samotnou Moniku Binias (50), která se rozhodla své dcery zastat.

Charlotte za dva roky zhubla neuvěřitelných šedesát kilogramů a je k nepoznání. Podle Josefa Kokty jde ale spíš o proměnu k horšímu a o svůj názor se podělil i na sociálních sítích. „Jí je*lo. Tady je fakt hnusná. Je úděsná. Byla to normální holka. Doufám, že si to všechno přečte, aby už přestala blbnout. Pořád jí to říkáme, ale ona si jede svou,“ napsal pod fotku mladičké Charlotte.

Čtvrteční Prostřeno!: Kdo dokázal víc?!

Video se připravuje ...

Tím probudil zlo ve formě mámy Štiky, alias Moniky Binias. Ta se svou dcerou sice nemá dobré vztahy, ale i přesto se jí zastala. „Nějaký pablb tam v komentářích psal, že Charlotte vypadá jako já. Mně je ale padesát let, Charlottě šestadvacet, takže děkuji. Jestli vypadám na dvacet šest let a jako sexy kočka, super, je to pro mě poklona," začala nejdřív s humorem Monika.

Pak ale zvážněla. „Vím, že zhubla z nějakých důvodů, už dvou, ale nebudu o nich nikdy mluvit. Je to ale lepší než mít přes metrák,“ dodala Binias. Očividně ví, proč se její dcera rozhodla tak zásadně změnit svou postavu. Údajně mělo jít o zdravotní problémy, ale o jaké konkrétně, to je zatím tajemstvím.

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
6. 2. 2023 • 09:00

Ve 26 letech má dělat jiné věci a nikoliv špulit zadek, prsa nebo pusu. Něco je špatně. Nějak sama sebe nepřijala nebo co!? Je mi ji líto.

Vrtule Vrtulovita
4. 2. 2023 • 15:44

Sluší ji to až na tu kačeří hubu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.