Válka u Ornelly a Pepy Koktových! Plesnivý dědek, jeblo jí, lítá éterem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Válka u Ornelly a Pepy Koktových! Plesnivý dědek, jeblo jí, létá éterem

Manželé Ornella a Josef Koktovi
Manželé Ornella a Josef Koktovi (Foto herminapress.cz, Roman Souček)

U "štik" je zase veselo. Tentokrát se celý tyjátr točí okolo nejmladší z klanu - Charlotte (26). A pro nadávky se nešlo daleko. Vzduchem létá vskutku odvážné osočování a jak je u Štikových zvykem, zapojená je celá znesvářená rodina. 

Charlotte Štiková zhubla úctyhodných šedesát kilo. Jejímu tělu to v každém případě prospělo, hůř je na tom ale hlava. Alespoň podle Ornelly a Pepy. Ti míní, že jí drastický úbytek hmotnosti kompletně změnil myšlení a ne zrovna tím pozitivním směrem. 

„Máme s ní trochu potíže, ale snad se z toho vylíže (...). Potřebuju, aby se chytla za nos. (...) Zlobí a potřebuju, aby si uvědomila, že to není dobrá cesta,“ vyjádřil svoje obavy Pepa Kokta (65) na sociálních sítích pod fotku mladé štiky, kterou pořídili fotografové na party Playboye. Na nich vypadá Charlotte viditelně starší, což Pepa neváhal také hodit do plezíru slovy: „Tipnete si věk?“ A to začaly padat tipy, které Charlotte určitě neviděla ráda. Že vypadá na 50, bylo ze všech komentářů patrně to nejpřívětivější. 

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny 

Video se připravuje ...

„Z pěkný holky je ztrhaná šedesátnice, my s Orny jsme z toho špatný,“ svěřil se Pepa posléze pro Super.cz s tím, že má pocit, že mladému děvčeti je*blo a že už si skutečně zahrává se zdravím.

Namísto toho ale na sebe strhl sám lavinu kritiky, a to přímo od její rodiny. „Já to snad ani raději nebudu komentovat,“ napsal její otec Michal Štika a dodal: „Charlottko, já a Barunka (bývalá přítelkyně Michala Štiky, pozn. red.) stojíme při tobě. Tohle si k tobě Pepa nemůže dovolovat." 

O to víc se do Pepy pustila sama Bára. „Starší muži, dejme tomu, ale ne plesniví 65letí dědci, kteří mají například v tomto věku s mladou holkou tři malé děti. Trochu mi ta fotka připomíná Josefa a Ornellu Koktovi. Samozřejmě každého věc, jak to v životě má, o to více mě zaráží, když někdo, kdo má máslo na hlavě, se naváží veřejně do mladé holky (Charlotty), kvůli váze a starému vzhledu, to už je opravdu debilita,“ vyjádřila se. 

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
orchideakrasna
6. 3. 2023 • 23:26

Může mi někdo vůbec říct, odkud se tahle povedená familie vůbec vzala?

Sýkorka Borka
24. 1. 2023 • 17:45

Pán Kokta s Ornelou majú pravdu a zverejnenie iste urobil v dobrom úmysle.Keď vidí,čo sestra jeho ženy stvára,robí čo môže,aby jej ukázal aj názory iných ľudí a aby ju priviedol k rozumu.Myslím,že tento pár,hoci s veľkým vekovým rozdielom,môže byť vzorom pre mnohých.P.Ornella ,hoci vyšla z divného hniezda,nabrala pri p.Koktovi dobrý vietor do plachiet a uletela z marazmu...

alzbeta59
24. 1. 2023 • 16:25

ale kdyz ona vazne vypada desne stare na fotce #3.

Kdybych nevedela kdo to je, tak bych s klidem rekla ze na 50+ vypada celkem slusne.

amej
24. 1. 2023 • 15:37

Tohle je rodina trapných primitivů a odporných lidí. Jediná, kdo je v této rodině normální je Ornella. Dokázala se vymanit z vlivu slaboduché matky, uťápnutého otce a nepotřebuje ze sebe dělat svoji karikaturu jako její sestra. Je hrozné, co jedna odporná ženská, dokáže udělat se všemi členy rodiny a v důchodě ještě przní mladé kluky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.