Přírůstek do rodiny u Koktů! Ornella vrní blahem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přírůstek do rodiny u Koktů! Ornella vrní blahem

Před deseti lety byla Ornella poprvé těhotná. Po letech zavzpomínala sexy fotkou!
Před deseti lety byla Ornella poprvé těhotná. Po letech zavzpomínala sexy fotkou! (Instagram)

Podnikatelka a influencerka Ornella Koktová (29) má další důvod k radosti. Její nejstarší syn Quentin, kterého má s manželem Pepou Koktou (65), sdílí stejnou vášeň jako máma. Začíná totiž jezdit na koni. Ještě se prý uvidí, jak to chytne malou Lili a když jo, do rodinky přibyde i poník.

O Ornelle se ví, že je obrovskou milovnicí koní a léta se věnuje jezdectví. Svou vášeň promítla i do podnikání. Má totiž svou módní značku pro jezdce. K její velké radosti Quentin podědil stejnou vášeň. „Mí dva kluci. Quentin zatím krokuje, má strach z té výšky,“ připsala si hrdě pod fotku, na které je zvěčněný Quentin na Ornellině koni. 

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

„U Lilinky zatím čekáme, jak se to vyvrbí, jestli ji také nadchnou koně jako mě. V tom případě bychom časem pořídili poníka,“ prozradila pro Život v Česku. 

Ornella se s rodinou nedávno přestěhovala za Prahu, odkud to mají i blíž do stáje.  „Chtěli jsme do většího protože, když jsme šli do původního domu, tak jsme měli jen Quentina. Teď je nás pět a chtěli jsme pro děti víc prostoru. Bydlíme teď na Benešovsku, prakticky na samotě u lesa, žije tu sotva dvacet lidí, není tu ani obchod, hospoda, nic. Ani firmy, které doručují potraviny, sem nejezdí. Ale je tu nádherně. Když otevřu okno, slyším, jak okolo dupou zvířata,“ chválí si bydlení mimo dění hlavního města. 

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.