Kokta se pustil do Nerudové: Nemáte pravdu, Danuše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kokta se pustil do Nerudové: Nemáte pravdu, Danuše!

Josef Kokta
Josef Kokta (Dan Černovský)

Konverzaci těchto dvou lidí by čekal asi málokdo… Ve světě sociálních sítí je ovšem možné vše a narazit tam na sebe můžou i podnikatel Josef Kokta (66) a neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová (44). Co si vzájemně vzkázali?

V prezidentské volbě skončila na pomyslném třetím místě, ze scény ale nezmizela a politické ambice i do budoucna nadále má. V mezičase komentuje Danuše Nerudová na sociálních sítích současné události jak na české politické scéně, tak na té zahraniční.

Nově reagovala na snímek rovněž neúspěšného kandidáta na prezidenta Andreje Babiše (68) a bývalého českého prezidenta Václava Klause (81), kteří se společně zúčastnili konference pořádané americkým konzervativním spolkem CPAC v Maďarsku. „Dva muži, co už měli dávno odejít, jednají o tom, že by chtěli dále ovlivňovat svět, kterému bohužel už ale nerozumí. Jeden se zasekl v devadesátkách a druhý v populismu,“ napsala na Twitteru ke snímku dvou politiků Danuše Nerudová.

Příspěvek překvapivě okomentoval i manžel influencerky Ornelly Koktové (30) Josef: „Nemáte pravdu, Danuše.“ Kdo by však očekával, že si tito dva vjedou do vlasů, má se na omylu. Ne každý názorový nesoulad na sociálních sítích musí nutně skončit vášnivou, mnohdy i vulgární debatou. Oba zmínění dokazují, že neshody mezi lidmi jsou přirozené, a i s nimi lze druhé stále respektovat.

Příchody na inauguraci: Dorazily i Taťána Kuchařová či Danuše Nerudová

Video se připravuje ...

„Josefe, však víte, že v něčem se shodneme a v něčem ne. Cením si, že s Vámi je diskuse vždy slušná,“ odpověděla Koktovi Nerudová. Ten menší výměnu názorů zakončil rovněž kulantně: „Děkuji, Danuše. I já si cením toho, že jste slušná a chytrá žena.“ Konverzace se dočkala nebývalého ohlasu a mnozí jejich konverzaci velmi oceňují. „Kdyby spolu lidé mluvili jako Josef a Danuše,“ hromadně se zasnila většina uživatelů.  



Přečtěte si
Zdeněk Pohlreich
9. 5. 2023 • 10:52

Pánové u mě spadli až na dno, tím tvrzením... paní Danuši nesahá ani ke kotníkům, ti mají tedy přerostlé ego...ti se fakt neštítí ničeho, přitom mají máslo na hlavě s univerzitou, kterou špatně vedli... nestačím zírat.

AHel
9. 5. 2023 • 09:27

Paní Nerudová u mě spadla až na dno, tím tvrzením... oběma pánům nesahá ani ke kotníkům, ta má tedy přerostlé ego...ta se fakt neštítí ničeho, přitom má máslo na hlavě se univerzitou, kterou špatně vedla... nestačím zírat.

Uživatel_5166824
9. 5. 2023 • 08:22

Libuse Lysova
8. 5. 2023 • 18:06

Kdyz se podivame do minulosti, vzdycky byli v cele ti nejstarsi, nejzkusenejsi, s nejvetsimi znalostmi a nadhledem a vedli spolecnost k vetsimu a vetsimu pokroku. V dnesni dobe jsou do cela zemi, uradu i spolecnosti naopak tlaceni mladi, kteri, bohuzel, nemaji ani jedno z toho. Misto toho vymysleji silenosti a nici vsecho, co nasi predci vymysleli a udelali. A to se jim dari uspesne. Co fungovalo stovky, nekdy i tisice let, dokazali znicit behem desetileti. Samozrejme stari automaticky neznamena chytrost, protoze stary hlupak byl i mladym hlupakem.
l

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.