Žilkovou vytočili Češi: A Babiše s Pavlem posílá do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žilkovou vytočili Češi: A Babiše s Pavlem posílá do...

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Pavel Machan)

Naději pro herečku Veroniku Žilkovou (61) představovala kandidátka na hlavu státu Danuše Nerudová (44). Po sobotním výsledku musela spolu s dalšími podporovateli spolknout hořkou pilulku a smířit se s tím, že ani v následujících pěti letech nebude prezidentskou funkci zastávat žena, s jejímiž názory tolik sympatizuje. Prohra Žilkovou zdrtila natolik, že zbytek voleb už je pro ni jen nutná formalita.  

Rodina Veroniky Žilkové to má s prezidentskými favority všelijak. Kromě Danuše Nerudové padlo do volební urny i jméno bývalého českého premiéra. Herečka si ale za svou volbou pevně stála. Žena ve funkci prezidentky by podle ní posunula českou společnost k lepší, obyvatele nerozdělující budoucnosti.

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání

Video se připravuje ...

„Danuše Nerudová bude ideální prezidentkou a zástupkyní všech občanů. Silných, slabých, mladých, starých, žen i mužů. Pro prezidentský úřad má ideální věk, energii a zároveň je empatická a vzdělaná. Svoji statečnost, toleranci a schopnost vést republiku dokázala na postu rektorky univerzity. Nemá žádnou politickou minulost, proto je garantem rovné příležitosti pro všechny," vyjádřila v minulosti Žilková svou podporu nyní již neúspěšné kandidátce.

Výsledek voleb, na který se dívala ve volebním štábu Nerudové v Galerii Mánes, herečku zklamal. Do druhého kola dle ní postoupili kandidáti, jejichž komunistická minulost i věk Žilkové příliš sympatické nejsou. „Je to nezralost českých voličů. Ještě nedozráli k ženě a k evropskému rozměru. Ona prostě je politička budoucnosti. A tito pánové v důchodu by opravdu měli být v důchodu," sdělila své dojmy v rozhovoru pro iDnes.cz.

Babišová popřála manželovi do 2. kola. Jsem na blondýnky, reagoval Babiš na údajné kompro a útočil na Pavla

Video se připravuje ...

Prosbu Danuše Nerudové, aby se její příznivci i přes její neúspěch účastnili druhého kola voleb a podpořili kandidáta Petra Pavla (61), který podle ní svými slovy i skutky směřuje na Západ a má demokratické cítění, herečka zřejmě nevyslyší.



Přečtěte si
Michaela Koutská
3. 2. 2023 • 09:23

Pokud je tedy článek pravdivý, tak je vtipné, že paní Žilková nazvala pana Petra Pavla důchodcem. Jsou totiž stejně staří, tak se divím, že sama není v důchodu a stále hraje. 😉🤩

hejhej
19. 1. 2023 • 10:38

Marta Kubíková:
Mě tváře umělců ke kampani politikům přímo odrazují. Vím, koho nemám volit.

Marta Kubíková
18. 1. 2023 • 15:36

Přesně a hloupá Žíla si myslela, že když bude tváří kampaně Nerudové, že vítězství je jisté. K smíchu.

Marta Kubíková
18. 1. 2023 • 14:46

Takže Žilkovou vytáčejí Češi a Čechy zase vytáčí Žíla. Takže, klid, je to 1:1.

hejhej
18. 1. 2023 • 13:48

ptacek5:
Žilková má nějaké svědomí ???
Cpe do bulváru trapné info, stejně jako její hloupá dcera Agáta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.