Štiková se pustila do Soukupa: Agáto, tohle raději nečti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Štiková se pustila do Soukupa: Agáto, tohle raději nečti!

Monika Binias (Štiková) se obula do Jaromíra Soukupa.
Monika Binias (Štiková) se obula do Jaromíra Soukupa. (Foto Blesk - Jan Tůma a archiv Blesku, Empresa Media)

Vztah spolu s těhotenstvím Agáty Hanychové (37) neunikly ani Monice Binias (50), matce klanu Štikových. Ta má totiž na Agátina partnera a budoucího otce jejich prvního potomka Jaromíra Soukupa (53) již delší dobu pifku. Co si ti dva udělali?

Do povědomí se rodina Štikových dostala díky reality show Štiky, kterou se před čtyřmi lety snažila FTV Prima napodobit veleúspěšnou americkou verzi o rodině Kardashianových a Jennerových. Čím bizarnější hádky se v rodině Štikových udály, tím větší sledovanosti se členové klanu dočkali. Matka Ornelly a Charlotty Štikových ale již dříve toužila po větší pozornosti, jež jí byla dopřána na TV Barrandov.

Tchyně Štiková v akci: Zasáhne do chodu rozhádané rodiny!

Video se připravuje ...

V roce 2015 byl do barrandovského programu zařazen pořad Tchyně, kterou zosobňovala právě Monika Binias (tehdy Štiková). Jejím úkolem bylo předávat cenné rady nešťastným párům na prahu rozchodu. „Na Tchyni se tehdy finančně podílel také Pepa Kokta (65), manžel mé dcery Ornelly (29), a bylo to skvělé. Měli jsme velkou sledovanost, dokonce větší než některé známé talk show,“ zavzpomínala Monika Binias v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz.

Vzestup pořadu překvapivě pozastavil majitel televize, mediální magnát Jaromír Soukup, což Monika nesla velmi těžce. „Bohužel se však uskutečnila pouze jedna řada, poté Jaromír Soukup pořad zrušil, vůbec nevím, proč tomu tak bylo. Postupně všechny pořady, které byly úspěšné, byly nahrazeny vším možným, co už zdaleka není tak úspěšné. Od té doby, co jsou všechny pořady o Jaromíru Soukupovi, se na ně nedívám," vysvětlila Monika Binias, která momentálně žije v Německu po boku svého manžela, hokejisty Petra Biniase.

Zášť vůči šéfovi Barrandova za ta léta nezmizela. A vzhledem k vlastní zkušenosti s Jaromírem Soukupem, jenž v Moničině případě udělal s jejím pořadem rychlý proces, neočekává, že by jeho vztah s Agátou i přes rodičovství měl trvat bůhvíjak dlouho.

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

„Upřímně si myslím, že Agáta s dětmi nakonec skončí opět sama. A to proto, že pořídit si dítě po pár měsících vztahu mi nepřipadá moc rozumné, zvlášť vzhledem k tomu, jak často má ve zvyku střídat partnery. Pozitivní je na tom pro ni však alespoň to, že pan Soukup je velmi dobře zajištěný, a tak se o své dítě dostatečně postará, i kdyby se rozešli," uzavřela toto téma Monika Binias.



Přečtěte si
fany22
9. 10. 2022 • 16:42

M. Kubíková-

Marta Kubíková
9. 10. 2022 • 13:48

Ne, vládní celebrity typu Fiala se mi také nelíbí, ale rozhodně jich zde není tak plno, jako této pakáže.
A buďte v klidu, o sebe se starám, neboť jsem si plně vědomá, že to jediné je správné a dobré. A rozhodně na nikoho nespoléhám, neboť vím, že vláda i tato komediantská svoloč žádné zázraky, či dobro pro lidi neudělají.

miroslava13
9. 10. 2022 • 11:32

a to ještě možná budeme mít Stropnického jako prezidenta!!!! To bude kocourkov, že vážení?????

zuzakirsch
9. 10. 2022 • 10:24

Měl udělat dítě malé Štikové, chápeme. Rozdíl by to nebyl, obě rodiny jsou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.