Náhlý konec natáčení: Nekompromisní stopka pro Agátu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhlý konec natáčení: Nekompromisní stopka pro Agátu

Agáta Hanychová končí v pořadu?
Agáta Hanychová končí v pořadu? (archiv, Jan Tůma)

Dlouho se v kuloárech šušká, že pořad Agáta Jaromíra Soukupa je jen otázkou času. Inu... vysílat se bude, dokud spolu budou Agáta (37) s Jaromírem (53), to ostatně sám Soukup potvrdil na tiskové konferenci. Teď je ale na obrazovkách zvláštní ticho. 

Diváci si zcela jistě všimli, že místo nových dílů běží na Barrandově jen reprízy, do toho se objeví nějaká ta spekulace o tom, že vztah těhotné Agáty a Soukupa je v troskách, neb se Jaromír vedle Agáty údajně nyní vůbec neobjevuje. Žádné drama mezi oběma hrdličkami se prý ale nekoná. Agátino tělo již neuneslo vysoké pracovní tempo, což si vyžádalo Agátin pobyt v nemocnici a následnou domácí rekonvalescenci. 

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

„Asi jste si všimli, že musím odpočívat, a tak proto budou celý týden reprízy pořadu a nové díly budeme točit až příští týden,“ uvedla věci na pravou míru Hanychová v Instastories. Doma si ještě nějakou dobu poleží. „Zatím to všechno vypadá stále dobře, ale musím ještě týden ležet,“ podělila se posléze i o výsledky z lékařské prohlídky. Kdy opět naskočí do pracovního procesu tedy zatím není jasné, nezbývá než doufat, že se její zdravotní stav co nejdříve zlepší. 

Těhotná Agáta Hanychová: Poznala jsem to podle zvětšených ňader!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.