Šílené tři dny těhotné Agáty: Nemocnice, kapačky a máma utěšitelka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šílené tři dny těhotné Agáty: Nemocnice, kapačky a máma utěšitelka

Agátu Hanychovou už pustili z nemocnice
Agátu Hanychovou už pustili z nemocnice (Instagram)

Naštěstí už je doma, ale za sebou má Agáta Hanychová (37) velmi turbulentní konec týdne. Bývalá modelka všechny ve čtvrtek šokovala snímkem z nemocnice a s kanylou v ruce. Vzhledem k tomu, že influencerka čeká miminko, začalo se spekulovat o nejhorším...

Debaty rozvířil především snímek z nemocničního lůžka s mámou Veronikou Žilkovou (60), ze kterého jen čiší bolest v Agátiných očích. Zarážející také byla absence fotek a srdíček s partnerem a nastávajícím otcem miminka Jaromírem Soukupem (53).

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...
Zamilované hrdličky totiž sdílely během čtyřměsíčního vztahu prakticky vše a jen intimity z ložnice si nechaly pro sebe. Najednou jako by ředitel televize Barrandov vzal do zaječích, a to ve chvílích pro budoucí trojnásobnou maminku nejhorších.

Jsem doma

Naštěstí včera dopoledne už zase svitlo nad propíraným vztahem slunce. „Chci vám říct zásadní informaci, a to, že jsem doma!“ podělila se Agáta s úsměvem o nejlepší zprávu dne, že sice musí ležet, ale už má vedle sebe syna Kryšpína (11).

Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné?

Video se připravuje ...

A aby toho štěstí nebylo málo, na scénu se opět vrátil i Jaromír – v trenýrkách a bos u Agáty v domě! Jakožto starostlivý nevlastní otec převzal od »tchyně« Žilkové pětiletou Miu, jejímž tatínkem je herec Jakub Prachař (39), a poté kvapně odjel na pořádný nákup. Zdá se, že krize je asi zažehnána...



Přečtěte si
jity
10. 10. 2022 • 09:09

Asi budete mít pravdu, Agáta nic jiného neumí, než se nechat vláčet bulvárem.

Uživatel_5457057
9. 10. 2022 • 13:31

Vy si bohužel zase myslíte, že máte patent na rozum ... jste takový samožer. Já mindrák nemám žádný, ale vy ano, vy musíte každý článek komentovat, jinak byste neusnul. Nikoho neseřvávám, pouze vyvracím hlouposti a to hlavně vám. Prý zase zmizím ... cha cha, to tady mám spát, jako vy? Já psal vám, tak proč bych chtěl, aby mi odpovídali jiní? Vy mne fakt bavíte!!!! Podle vás jsem mimo, ale vy jste internetový chudák, který těm kecům co píšete, snad i věříte . Už se neobtěžujte mi odpovídat, dnes už bylo dost nesmyslů, dejte si raději kafe, ať vám to tak neblafe!

Dianthos
9. 10. 2022 • 12:02

...57, to, že jste obklopený ženami, neznamená, že jim rozumíte. Podle toho, co píšete, jste mimo.
Já se z bulváru vážně nezblázním, protože si sem odskakuji pro odreagování, někdy i pobavení.
Ale vy máte nějaký mindrák, že vždy někam vletíte do diskuse, seřvete diskutující, co si to dovolují diskutovat na dané téma a zase zmizíte. Nebo vlastně byste rád nemizel, ale nikdo vám neodpovídá a sám o sobě nemáte co říct.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.