Šílené tři dny těhotné Agáty: Nemocnice, kapačky a máma utěšitelka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šílené tři dny těhotné Agáty: Nemocnice, kapačky a máma utěšitelka

Naštěstí už je doma, ale za sebou má Agáta Hanychová (37) velmi turbulentní konec týdne. Bývalá modelka všechny ve čtvrtek šokovala snímkem z nemocnice a s kanylou v ruce. Vzhledem k tomu, že influencerka čeká miminko, začalo se spekulovat o nejhorším...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pravlast
09. 10. 2022 11:05

Šílené tři osoby nebo tři dny?

Uživatel_5457057
09. 10. 2022 10:25

Dianthos vy nejste normální, to je slohovka jako hrom Vy nemáte svůj život, že stále jen rozebíráte životy jiných lidí? A co trochu přemýšlet??? Třeba, že Soukup navařil na 2 dny, protože je zaneprázdněn prací a natáčením hodně pořadů. Víte, oni totiž normální lidé pracují a vzhledem k tomu, kolik toho Soukup má a taky, jak se dopracoval ke svému jmění, tak musí pracovat opravdu hodně. Ne jako vy, který celý den jen ležíte v bulvárech a pak píšete samé kr.aviny. Asi nejste ženatý a nemáte se ženama zkušenosti, protože pak byste věděl, že si Agáta nestěžovala ... pouze konstantovala třeba ty sušenky, atd. Ženy všeobecně stále něco říkají, ale to je u nich normální. A ten muž zase prostě ženě říká, hele to by jsi neměla, atd. A že se třeba i pohádají, tak to je taky mezi partnery normální a přesto se celý život mají rádi. Asi jste starý mládenec, nerozumíte ničemu a děláte tady drby, které jsou akorát vycucané z vašeho malíčku. A ty vaše úvahy jsou fakt směšné. Starejte se o svůj život, to uděláte nejlépe

Dianthos
09. 10. 2022 10:52

Jo, jo, vy chytrolíne! Asi vám nedochází, že oni zásobují bulvár vědomě, aby se o nich právě psalo, přemýšlelo. Jsou taková zábavná reality show.
O víkendu Soukup těžko bude pracovat, že? Kdyby náhodou nějakou práci měl, byl by v Praze a mohl by si za svou láskou odskočit. Když o víkendu vaří na dva dny, tak patrně někam odjíždí.
Kdybyste tady v diskusích nekomandovala diskutující, co mohou nebo nemohou psát do diskuse v bulváru, ale trochu přemýšlela (k čemuž mě nabádáte), bylo by vám jasné, že tam je souboj dvou silných individualit, kdy Agáta dominuje, protože Soukup jí má raději, než ona jeho. Ale on si také nenechá pískat. Takže ke střetům bude docházet. Což neznamená, že se nemají rádi. Prostě Itálie.
Teď si ještě oba částečně ustupují, protože Agáta se chce vdát a Soukup chce zdravé dítě a je zamilovaný. Později se to bude vyhrocovat stále víc.

Uživatel_5457057
09. 10. 2022 11:07

Co máte pořád s tou ženou, jsem muž! Vaše hlava je fakt nemocná, když usuzujete podle vaření na 2 dny, že odjel na víkend . Vy jste snad hlídkoval před jejich dveřma, zda přijel, nebo nepřijel večer domů? Vy jste jasnovidec, že víte, že neměl nic na práci? Chtělo by to asi takové malininkaté bonbonky, třeba by se vám ulevilo. Jste opravdu chudák

Dianthos
09. 10. 2022 11:23

Aha! Vy jste muž, který si myslí, že rozumí ženám. Napsat, že ženy stále něco povídají... No ano, povídají. Ale zřejmě je moc neposloucháte, když jste nepochopil, že to se sušenkami vypovídá o momentálním rozpoložení Agáty, která je plná vzdoru vůči Soukupovi. "Ona" přece musí nejlépe vědět, co je dobré v těhotenství jíst. Já, já, já. Ve smyslu "chlape, nepleť se do ženských záležitostí". Ale on se plete, protože vidí, že to, co jí, jí nesvědčí a jedná se o jeho dítě, které chrání.
...57, jste poněkud natvrdlý, o to více arogantní. Zkuste přestat jíst ty malinkaté bonbonky, které vám ulevují!

Uživatel_5457057
09. 10. 2022 11:46

Vy mne fakt bavíte jste opravdu blázen. Já jím pouze čokoládové bonbony, ale vy nutně potřebujete ty jiné, nebo se z toho bulváru dostanete rovnou do Bohnic Vaše kecy jsou fakt k smíchu .. prý Agáta je v rozpoložení a je plná vzdoru, atd. Vážený, já žiji mezi ženami, mám manželku, sestru, 1 dceru a ještě i maminku. Vy mne budete učit znát ženy? To vy máte asi doma pouze ošatku netopýrů a opravdu ničemu nerozumíte . Jste fakt psychopat, žijící pouze bulvárem a bohužel se vůbec nevyznáte v lidech a hlavně ne v ženách. Jděte na oběd, třeba se vám v hlavě rozsvítí a dáte pak chvilku se svým nesmyslným rozborem cizích životů pokoj.

Dianthos
09. 10. 2022 12:02

...57, to, že jste obklopený ženami, neznamená, že jim rozumíte. Podle toho, co píšete, jste mimo.
Já se z bulváru vážně nezblázním, protože si sem odskakuji pro odreagování, někdy i pobavení.
Ale vy máte nějaký mindrák, že vždy někam vletíte do diskuse, seřvete diskutující, co si to dovolují diskutovat na dané téma a zase zmizíte. Nebo vlastně byste rád nemizel, ale nikdo vám neodpovídá a sám o sobě nemáte co říct.

Uživatel_5457057
09. 10. 2022 13:31

Vy si bohužel zase myslíte, že máte patent na rozum ... jste takový samožer. Já mindrák nemám žádný, ale vy ano, vy musíte každý článek komentovat, jinak byste neusnul. Nikoho neseřvávám, pouze vyvracím hlouposti a to hlavně vám. Prý zase zmizím ... cha cha, to tady mám spát, jako vy? Já psal vám, tak proč bych chtěl, aby mi odpovídali jiní? Vy mne fakt bavíte!!!! Podle vás jsem mimo, ale vy jste internetový chudák, který těm kecům co píšete, snad i věříte . Už se neobtěžujte mi odpovídat, dnes už bylo dost nesmyslů, dejte si raději kafe, ať vám to tak neblafe!

uschi
10. 10. 2022 17:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
09. 10. 2022 08:28

Samozřejmě, že se o ní bude starat, pokud čeká jeho dítě. Potřebuje, aby se narodilo zdravé. S jejich vztahem to nemá nic společného. Pokud vařil na dva dny, tak zřejmě pak někam odjel na víkend a netrávil s Agátou čas.
Že se mezi nimi něco přihodilo, je zřejmé. Agáta si stěžovala svým sledovatelkám, že Soukupovi vadí, že se stále cpe sušenkami. A rozčilovala se, že ona přece musí vědět, co má jíst. Jestli pak zkolabovala, tak na ní musí mít vztek, že ohrožuje dítě. Navíc ta nenávist ženské kliky vůči Stropnickému, to bude další bod sváru. K tomu splaskly naděje, že by Agáta zvedla sledovanost jejich pořadu o svých 300 tisíc sledujících na Instagramu. Sledovanost je nízká, zajímaví hosté se do pořadu nehrnou.
Navíc jestli ho se Žilkovou tlačejí do svatby...
Nějaké mraky v tom vztahu budou.

jity
09. 10. 2022 09:03

No mraky nemraky, je to hlavně jen a jen jejich věc. Nemělo by se řešit jejich soukromí pořád přes bulvár.

hejhej
09. 10. 2022 10:00

jity: Ale hloupá Agáta i nabubřelý Soukup podávají sami informace bulváru, jinak by se o nich nepsalo. Oba jsou trapní !!!

Dianthos
09. 10. 2022 10:42

Ano, oni si to užívají, že jsou objekty zájmu. Sledují, která média o nich co píši, co o nich píší lidé, kochají se tím, že jsou na výsluní.
Potkali se dva exhibicionisté.

jity
10. 10. 2022 09:09

Asi budete mít pravdu, Agáta nic jiného neumí, než se nechat vláčet bulvárem.

uschi
10. 10. 2022 17:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.