Matka klanu Štik šokuje: Na prahu padesátky slova o miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matka klanu Štik šokuje: Na prahu padesátky slova o miminku!

Monika Štiková se vdala
Monika Štiková se vdala (Instagram)

Když si Monika Binias (dříve Štiková) nabrnkla o čtvrtstoletí mladšího partnera Petra Biniase (24), nikdo patrně nepředpokládal, že by měl vztah dlouhého trvání. Opak se stal pravdou, pár oslavil rok šťastného manželství a již padla i slova o miminku. Že by se Ornella (28) se Charlotte (24) ještě dočkaly bratříčka, nebo sestřičky?

Je to již rok, co se Monika Binias (48) objevila na Staroměstském náměstí jako nevěsta, které okolí moc šancí na úspěšné manželství s o pětadvacet let mladším partnerem nedávalo. Na pochyby ostatních nedbala a rozhodla se spolu s manželem odstěhovat do Německa za jeho pracovními povinnostmi. Rok manželství se na jejich lásce zatím podepsal, jak nejlépe mohl, a Monika se nyní svěřila s tím, jak oslavili první výročí.

„Oslava byla úžasná, dali jsme si večeři a společný relax. A vyhládlo nám, takže jsme si udělali úžasnou snídani. To vše je pro mě tím krásným dárkem. A tím největším darem je láska," svěřila se Monika serveru ŽivotvČesku.cz. Hvězda kontroverzní reality show Štiky si je také dobře vědoma toho, že bude čím dál více aktuální debata o miminku. Tomu se ovšem dva roky před padesátkou nebraní!

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Určitě o miminku uvažujeme, ale nějak to »nedrtíme«. Před svatbou jsme tohle třeba vůbec neřešili, spíš jsme na ni chtěli mít klid. Necháváme to plynout. A pokud muž bude chtít nebo to tak má být, tak to tak zkrátka bude a my budeme rádi. Ale jak říká můj manžel, budeme si to užívat - s dítětem, nebo bez dítěte. Neřešíme to, nehrotíme to," uzavřela rozhovor Monika Binias.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.