Tohle se nepovedlo! Matka Štiková má z ostudy kabát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle se nepovedlo! Matka Štiková má z ostudy kabát!

Ornella Koktová: Mámě na svatbu nepůjdu
Ornella Koktová: Mámě na svatbu nepůjdu (Jan Tůma)

Jakmile se Monika Binias (48) odstěhovala do Německa kvůli hokejové kariéře svého mladšího manžela Petra Biniase (24), na chvíli to vypadalo, že si bude žít poklidným životem. Provokace jí ale nikdy nebyla cizí, a tak Česku opět připomněla, kdo že vlastně je.  

Už to chvíli vypadalo, že se po několika slovních přestřelkách se svými dcerami usadí se svým mladším manželem a větším či menším skandálům se bude vyhýbat. Jenomže opak je pravdou, a když si Monika Binias (dříve Štiková) nemohla rýpnout do vlastní rodiny, našla si jiné »oběti«.

Matka klanu Štik se na sebe rozhodla upozornit s velkou parádou.  Před časem se rozohnila na sociálních sítích, kde vytkla českým kráskám jejich neustálou potřebu se svléknout před fotoaparátem svým i tím profesionálním. „Taky už vám rozum nebere, proč ve všech filmech, reklamách a bulváru, tedy jenom tady v Čechách, vidíme jen polonahé existence s lascivním výrazem?“ tázala se svých sledujících. „Nebo koho zajímá soutěž deseti postaviček, asi jako modelek, kdo je víc nahý na sněhu a je mu vidět až do krku? Já teda nechápu smysl a účel takové nahoty a vulgárnosti v Čechách,“ cituje eXtra.cz pohoršenou Moniku Binias.  

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...

Má to ovšem jeden háček. Monika si tímto výrokem pořádně naběhla, jelikož se sama nedávno před fotoaparát postavila nahá. Nahými snímky se pak neváhala pochlubit. Spokojenost z úspěchu jí však pokazila dcera Ornella Koktová (27), která záhy zveřejnila ty samé snímky neretušované. „Mám problém, když vidím svou mámu takhle pózovat. Prostě takhle svou mámu nikdo vidět přece nechce. V tom smutku jsem si vzpomněla, jak byla prima, když jsme byly se sestrou malý,“ posteskla si Koktová. Výrok o nahých snímcích českých modelek tak nebyl nejšťastnější volbou pro to, aby na sebe mohla Monika Binias po čase upozornit.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
22. 2. 2021 • 06:15

Ta stará ludra se může odstěhovat třeba do p....e, nikomu tady chybět nebude! Že má z ostudy kabát, když připomněla kdože vlastně je? Ta stará koza ,která by tomu hokejistovi mohla dělat mámu, ta by se opravdu měla stydět!!

Alva
20. 2. 2021 • 19:42

Paní se chce připomenout?, čím?, nevkusem, který předváděla v tv, vlasy má jak p...n slámu a ten mladý je asi mimo, když žije s "mamkou",on na to přijde.

konvalinka34
20. 2. 2021 • 18:24

Celá rodina Štiková by měla zalézt pod zem. Ornela se svým dědkem....bože můj. A to, co máma Štiková napsala, je docela pravda.

koloman
20. 2. 2021 • 17:49

Stará štika je druhá Mojsejová a ten de.ment s těmi upířími zuby to je teda dílo to je dvojka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.