Další trable u Koktů: Malému Quentinovi hrozí léčebna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Trable u Koktů: Malému Quentinovi hrozí léčebna?

Ornella a její syn Quentin
Ornella a její syn Quentin (Daniel Černovský)

Nejen rizikové těhotenství jí dělá starosti. Ornella Koktová (27) musí momentálně řešit i změnu stravování nejstaršího syna Quentina (7) kvůli jeho nadváze.

Že jsou děti radost i starost, nyní na vlastní kůži pociťuje i bývalá modelka Ornella Koktová. Ačkoli si moc přála třetí dítě, vzhledem k početí krátce po porodu syna Svena nyní Koktová zažívá krušnější chvíle. Po fyzické stránce zažívá jedno z nejnáročnějších období a dostává zabrat i po stránce psychické.

Její prvorozený syn Quentin bojuje s nadváhou, což v jeho věku může mít neblahý dopad na jeho zdraví. „Podle výpočtu BMI, který nerozlišuje tukovou a svalovou tkáň, je Quentin podvyživený. Podle váhy a vzhledu je jasné, že má víc tuků, tudíž to musíme začít řešit,“ prozradila Ornella. Důvodem může být i aktuální distanční výuka syna, kvůli níž děti nemají tolik pohybu, a naopak mají více času na mlsání.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Prioritou je nyní změna jídelníčku. Na Quentinově talíři se nyní budou objevovat především celozrnné těstoviny, luštěniny či rýžové suchary. Jestliže by se váha nezměnila ani po změně stravy, jsou Koktovi odhodláni syna na čas umístit do dětské léčebny zabývající se dětskou obezitou.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
14. 2. 2021 • 18:12

Chudák dítě,jestli takhle vyprasej to další

miroslava13
14. 2. 2021 • 13:59

ten byl vždy nadměrně objemný. měli to řešit dřív, daleko dřív. zřejmě k tomu mají sklony všichni štikovi. a kokta také. o to více se mu měli věnovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.