Strach o Ornellu! Mám teď na krku tři děti, zoufá si Kokta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strach o Ornellu! Mám teď na krku tři děti, zoufá si Kokta

Nedlouho po porodu skončila Ornella Koktová opět v péči lékařů.
Nedlouho po porodu skončila Ornella Koktová opět v péči lékařů. (Instagram)

Po narození dcery Lilianne měla Ornella Koktová (28) ukrutné bolesti a tak byla v pondělí převezena do nemocnice. „Bolelo jí břicho. Mám teď na krku tři děti," okomentoval to pro ŽivotvČesku.cz zoufalý manžel Josef Kokta (64).

„Vysadil jsme ji před pěti minutami v nemocnici u Apolináře. Jsem z toho špatný. Přišly nějaké komplikace, lékař už na ni čekal mezi dveřmi. Měla Svena, pak se hned narodila Liliannka, asi to nebylo úplně připravené. Dostala prášky a antibiotika na doléčení, ale doma asi nemá ten servis jako v nemocnici. Tam už ji čekali a musí se to řešit, asi jí budou dělat nějaký zákrok. Je jí zle, bojím se, že se něco dalo do pohybu. Takže sestavili tým doktorů a jdou to řešit," s obavou v hlase prohlásil také tatínek Ornelly Koktové Michal Štika.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
26. 4. 2021 • 16:15

Pane Kokto, Vaše žena by měla ležet a starat se jen o sebe a holčičku minimálně 14 dní, doporučuji si "koupit" na tyto dva týdnu pečovatelku o dvě starší děti, jinak to nevidím, pokud chcete,aby manželka byla co nejdříve fit. Je to bomba, takto za sebou dvě resekce, to se Vám vyplatí, jinak může mít chuděra maminka celoživotní problémy. Pokud nebude máma OK, nebude OK nikdo. Vy se o dvě děti nejste schopen uspokojivě postarat, Divím se, že si to maminka nezorganizovala před porodem. Věděla do čeho jde. Držím palce celé rodině a Vaší manželce obzvláště!!!!!! Dobře do dopadne, když si budete zoufat, nic nevyřešíte.... čiňte, čím dříve, tím lépe!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.