Snímky Koktové děsí! Vážně je to na dobré cestě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Snímky Koktové děsí! Vážně je to na dobré cestě?!

Ornella Koktová s dětmi
Ornella Koktová s dětmi (instagram, archiv)

Jen pár dnů po narození dcery Lilianne se musela Ornella Koktová (28) bleskově vrátit na jednotku intenzivní péče. Měla totiž neustupující bolesti v oblasti břišní. A údajně dorazila za pět minut dvanáct. Jenže opravdu je to už lepší?

Novopečená trojnásobná maminka nespecifikovala, o co přesně šlo. Uvedla jen, že jí dcera zachránila život, protože se na závažný problém díky tomu přišlo. A že jde o nález ve střevech. A i když už má být Ornella konečně na standardním oddělení, její aktuální snímek možná fanoušky vyděsil.

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video se připravuje ...

Manželka Josefa Kokty je na něm totiž mrtvolně bílá, v krku má zavedenou kanylu a je očividně vyčerpaná. „Takhle špatně jsem asi ještě nevypadala, ale už mám prý trošku lepší krev,“ okomentovala svůj aktuální stav Ornella dle Blesku.cz. „Vypadám hůř než Amadeus od Formana, když psal svou poslední kompozici a pak zemřel,“ neubránila se černému humoru.

Přesto ji ale do smíchu asi moc není. Svoji dceru viděla jen krátce, teď se o všechny děti stará jen manžel Pepa Kokta (64). „Je to masakr. Snažím se nějak držet, ale přiznávám, je to na hraně,“ dodala Koktová s tím, že zatím stále není jasno, kdy ji propustí domů.

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 5. 2021 • 12:25

Je to statečná holka, žádná fňukna .Za děti dost platí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.