Ornella o vášni s Koktou: Gentleman, co líže a líže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ornella o vášni s Koktou: Gentleman, co líže a líže!

Ornella a Pepa.
Ornella a Pepa. ( Foto FTV Prima)

O některých věcech by se na veřejnosti mluvit nemělo, ovšem co se týče klanu Štikových, opak je už doslova tradicí. Čím osobnějších informací ze soukromí, tím lépe!

„Mladá sexy osmnáctiletá studentka dostala hlad a jistý pan Josef Kokta vysedával pár metrů od ní a už měsíce ji zval na ten oběd. Využila jsem tedy situace (upřímně se fakt najíst… hahahaha) a napsala, že tedy po těch asi devíti měsících psaní se uvidíme. Ten oběd nakonec trval několik hodin. Měla jsem nějaké mušle, víno, víno, víno, belgické pralinky… a dál už nevím… Pepíček mě celou dobu zval na prohlídku svého bytu, který byl hned vedle v Břehové ulici. Já jsem se mu vysmála, že je to až moc starej fór někoho zvát na „sbírku motýlů“ a že zkrátka nemá šanci. Bod zlomu však nastal v okamžiku, kdy se zvedl od stolu a nechal ležet své klíče od bytu na stole," rozepsala se na téma prvního shledání s budoucím chotěm Ornella Koktová (25) na webu extra.cz. 

 

„Já pochopitelně byla v šoku, protože se mi nic takového předtím a ani potom nestalo. Přišlo mi neslušné tam ty klíče nechat (a taky jsem možná byla i zvědavá… jo určitě byla). Vešla jsem dovnitř, on mě provedl celým bytem, který byl absolutně mimo můj vkus… což je styl á la Four Seasons (teplý a útulný). Pak mě posadil na obří šedou sedačku a došel mi pro sklenici s vodou… pak mám okno… a nakonec vidím jeho hlavu v mém klíně. Nato jsem je pak dala zas k sobě a rozloučila jsem se s tím, že toto se mi nikdy nestalo a sbohem. Bylo mi taaaaaaaak trapně! Jaká hanba! Jo, užila jsem si tu chvilku… nic za to nežádal nazpět jako gentleman, co líže a líže… hahaha… nééééé, už dost, jinak mě zabije a nečekaně bude sexy vdovec… to je teď prý nedostatkové zboží,"  okomentovala průběh prvního rande s Josefem Koktou (61) jeho prostořeká manželka. 

Tohle ve Štikách nebylo, televize by to neunesla: Filcky a německé ku*vy!

Video se připravuje ...






Přečtěte si
Labello
1. 5. 2018 • 13:08

Zřejmě snaha šokovat za každou cenu a když nejsem schopen říct něco zajímavého a rozumného. Těžko říct, co si Ornella myslela, že tím velice intimním sdělením vzbudí? Akorát ponížila sebe a svého manžela, o kterém tvrdí, že ho miluje.

pelagie
30. 4. 2018 • 05:07

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.