Ornella se odklonila od rodiny: Konec strachu, ponižování a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella se odklonila od rodiny: Konec strachu, ponižování a…

Ornella Koktová
Ornella Koktová (Jan Tůma)

Ornella Koktová (28) už má dost negativní energie a nechce mít kolem sebe lidi, kvůli kterým cítí strach, ponížení, zlobu a další nepříjemné pocity.

Ačkoliv její vztah s Josefem Koktou (63) nebyl a není bez mráčků, až s ním poznala, co to je rodina, ve které panuje pravé štěstí, láska i porozumění. Alespoň tak to vypadá z toho, co Ornella sdílí především o matce Monice Binias (48), dříve Štikové. Právě o ní nechce Ornella už ani slyšet a nadobro s ní přerušila kontakt. Její chování už bylo pro Koktovou moc, a tak se rozhodla radikálně zakročit a zpřetrhat všechna pouta.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Už tři roky jsme spolu nepromluvily. Nechybí mi, zlobu v životě totiž nevyhledávám… Nesnáším hádky, pocit strachu, utlačování, ponižování, chamtivost, absenci sebereflexe, zlo, povýšenost, naleštěné pozlátko, nezájem o rodinu a těch dalších důvodů je miliarda, a nemá cenu je dokola rozebírat,“ svěřila se Ornella podle extra.cz. »Štiky« jsou tak definitivně pasé.

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.