Ornella Koktová na JIP: Zachránila ji dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ornella Koktová na JIP: Zachránila ji dceruška!

Ornella Koktová s dětmi
Ornella Koktová s dětmi (instagram, archiv)

Ornella Koktová (28) věděla, že třetí porod nebude procházka růžovým sadem. Přesto se celá událost zkomplikovala víc, než by chtěla. Dcera Lilianne je nyní v péči tatínka Josefa Kokty, zatímco maminka stále leží na jednotce intenzivní péče…

Přestože porodila krásnou holčičku, zatím si ji ještě pořádně neužila. Pro Ornellu to byl porod, který od toho posledního nedělil ani rok! Stejně jako předchozí dva i třetí proběhl císařským řezem. Potřetí a krátce po sobě vystavovat tělo takovému náporu bylo velice riskantní, nakonec se však ukázalo, že se díky císařskému řezu přišlo na zdravotní problém, který by jinak zůstal skryt!

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Maminka leží ve stabilizovaném stavu na JIP už čtvrtý den. Starají se o mě nejlíp na světě. Aneb jak mi Lilianne zachránila... jak těhotenství s ní mě vlastně zachránilo. Věci se opravdu dějí tak... jak mají,“ cituje Ornellu web Super.cz. O co přesně se jedná, Ornella nesdělila.

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...

Mezitím se o své tři ratolesti zodpovědně stará manžel Josef Kokta (64). „Opatlané, napapané, ale hlavně spokojené a v bezpečí s tatínkem doma,“ pochvaluje si Ornella. Ačkoli ještě setrvává v nemocnici, může být alespoň klidná, že je doma vše tak, jak má být.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.