Děsivý porod Ornelly Koktové: Drama až do konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivý porod Ornelly Koktové: Drama až do konce!

Ornella Koktová porodila dceru. Vítej Lilianne, napsala hrdá maminka ke snímku z porodního sálu.
Ornella Koktová porodila dceru. Vítej Lilianne, napsala hrdá maminka ke snímku z porodního sálu. (Instagram)

Ornella Kokotvá (28) se stala trojnásobnou maminkou, porod byl nicméně vyčerpávající. I dcera Lilianne přišla na svět císařským řezem, a Ornella tak dala již potřetí svému tělu pořádně zabrat!

Naštěstí jsou obě v pořádku, a Ornella tak zvládla i třetí císařský řez. „Vítej na světě Lilianne Koktová...naši radost nemohu popsat slovy. Snad jen...sny se vážně plní...i když to už ani nečekáte. A Tobě Lásko moc děkuju, že jsi tu se mnou byl...miluju Tě," napsala Ornella na sociální sítě.

I přes šťastné chvíle, které momentálně rodina Koktových zažívá, bylo její třetí těhotenství dramatické až do samého konce. Její tělo se sotva vzpamatovalo po porodu Svena, a krátce poté muselo velkému náporu čelit znovu. V rozhovoru pro eXtra.cz Ornella přiznala, jak náročný vlastně porod jejího druhého syna byl.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Poprvé jsem rodila císařem proto, že byl Quentin napříč. Podruhé to bylo proto, že mi zkazili jizvu a i po těch sedmi letech to bylo špatně zahojené a tenké. A když je jizva tenká, musím se hlídat, protože by při kontrakcích mohlo břicho prasknout a je tam vysoké riziko možného úmrtí rodičky, protože může vykrvácet," popsala dramatické chvíle Koktová. 

Potřetí těhotná Ornella mluví s Koktou o smrti! A Rychlý přijde o miliony

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Greta
16. 4. 2021 • 22:52

A proč to bylo pro ni těžké, snad pro doktory ne, kdyby rodila normálně tak to by teprve bylo pro ni těžké jak by trpěla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.